Πατ Κας: «Ο Φέντερερ δεν είναι καν δεύτερος στην εποχή του»

Gazzetta team
Πατ Κας: «Ο Φέντερερ δεν είναι καν δεύτερος στην εποχή του»
O νικητής του Wimbledon 1987 Πατ Κας σημείωσε πως ο Ναδάλ και ο Τζόκοβιτς είναι πάνω από τον Φέντερερ.

Την άποψη του ότι ο Ρότζερ Φέντερερ δεν είναι ο καλύτερος τενίστας της εποχής του αλλά είναι πίσω από τον Ναδάλ και τον Τζόκοβιτς εξέφρασε ο Πατ Κας.

Ο Αυστραλός που κατέκτησε το Wimbledon 1987 και είχε άλλες δυο συμμετοχές σε τελικούς Grand Slam είπε ότι βάσει των νικών στα μεταξύ τους παιχνίδι ο Φέντερερ είναι 3ος στην εποχή του αλλά του έβγαλε το... καπέλο για τον τρόπο που παίζει και όπως σημείωσε δεν έχει δει καλύτερο.

Μιλώντας για τον κάτοχο των 20 τίτλων Grand Slam είπε: «Δεν είναι ούτε καν δεύτερος στην εποχή του. Εαν θες να λέγεσαι κορυφαίος της εποχής σου, πρέπει τουλάχιστον να έχεις ένα θετικό Η2Η record με τον μεγαλύτερο αντίπαλό σου, ή ακόμη και με τον δεύτερο μεγαλύτερο αντίπαλό σου.

Ο Ρότζερ βρίσκεται πίσω στα Η2Η με τον Ναδάλ και τον Τζόκοβιτς. Αυτός είναι ο πρώτος παράγοντας στη δική μου λίστα, που τον κατατάσσει τρίτο στην εποχή του.

Σαν shotmaker, τον θεωρώ κορυφαίο όλων. Δεν έχω δει κάτι καλύτερο στη ζωή μου. Οι κινήσεις και τα χτυπήματά του είναι μαεστρικά. Είναι τα καλύτερα όλων.

Όταν τελειώσουν τις καριέρες τους και οι τρεις, ο Φέντερερ θα είναι τρίτος και στις κατακτήσεις Grand Slam».

  • Tags:
 

Τελευταία Νέα