Η Villarepos ζητά από τον Φέντερερ να παίξει ποδόσφαιρο στην 5η κατηγορία Ελβετίας (pics)

Gazzetta team
Η Villarepos ζητά από τον Φέντερερ να παίξει ποδόσφαιρο στην 5η κατηγορία Ελβετίας (pics)
Η ερασιτεχνική ποδοσφαιρική ομάδα της Ελβετίας δίνει τη φανέλα με το Νο20 στον Φέντερερ και του ζητά χρήματα για να ενταχθεί στο δυναμικό της.

Είναι γνωστό ότι ο Ρότζερ Φέντερερ όταν ήταν μικρός είχε παίξει ποδόσφαιρο και είχε βγάλει και δελτίο σε ερασιτεχνική ομάδα της Ελβετίας.

Μετά τον κέρδισε όμως το τένις και έφτασε στην κορυφή του κόσμου. Είναι όμως φαν του ποδοσφαίρου και είναι και φίλος της Βασιλείας την οποία και βλέπει όταν είναι στην πόλη.

Αυτή την αγάπη του Ρότζερ για το ποδόσφαιρο θέλησε να εκμεταλλευτεί μια ομάδα της 5ης κατηγορίας της Ελβετίας και να γίνει... γνωστή στη χώρα αλλά και στην Ευρώπη.

Η ομάδα είναι η Villarepos η οποία είναι στην τελευταία κατηγορία της Ελβετίας αλλά ο πρόεδρος της δεν το βάζει κάτω. Ο Pierre Schouwey έγραψε μια επιστολή προς τον Φέντερερ, την οποία και κοινοποίησε στα social media του κλαμπ, και του ζητά να παίξει μαζί τους.

Του προσφέρει τη φανέλα με το Νο20, όσα και τα Grand Slam του, επιφυλάσσεται να του πληρώσει κάποιο αεροπορικό εισιτήριο αρκεί να μην έχει αφετηρία το Ντουμπάι αλλά του ζητά και 800 φράγκα για να παίξει!

Ο πρόεδρος δεν περιμένει να έρθει να παίξει ο "Βασιλιάς" αλλά όπως δηλώνει θα είναι μεγάλη νίκη μας απαντήσει στον σύλλογο του ο Φέντερερ.

Η επιστολή:

«Αγαπητέ Ρότζερ Φέντερερ

Σίγουρα δεν γνωρίζετε την FC Villarepos. Γι' αυτό θα σας τη συστήσουμε. Είναι η μοναδική ομάδα της 5ης κατηγορίας του πρωταθλήματος , επίσης είμαστε ένα από τα μικρότερα club στην Ελβετία. Η απεριόριστη φαντασία μας πάντα αντιστάθμιζε την έλλειψη του μεγέθους μας ως σύλλογο. Ο τελευταίος μας στόχος είναι λίγο τρελός: να σας προσλάβουμε!

Ανακαλύψαμε ότι έχετε ακόμα μια άδεια για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα από την Concordia Basel, που έχει λήξει. Γι' αυτό σας προτείνουμε να κάνετε μεταγραφή σε εμάς. Μπορείτε να έρθετε άμεσα, ή μετά το τέλος της καριέρας σας στο τένις (που ελπίζω να κρατήσει για αρκετό καιρό ακόμα).

Ακόμα δεν σας έπεισα; Εδώ είναι μερικά επιχειρήματα που θα σας πείσουν:

1) Το νούμερο 20 είναι κρατημένο για σας. Αναλόγως και με την εξέλιξη της υπόλοιπης καριέρας σας, εμείς είμαστε πρόθυμοι να κρατήσουμε και το 21, το 22, το 23, ή ποιος ξέρει, ακόμα και το 24!

2) Στη Villarepos τους αντιμετωπίζουμε όλους ισότιμα. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να πληρώσετε για να γίνεται μέλος της ομάδας 180 φράγκα. Μπορεί να είμαστε σε θέση να καλύψουμε τα έξοδα του ταξιδιού σας. Εκτός φυσικά αν έρθετε από το Ντουμπάι.

3) Στην 5η κατηγορία δεν θα έχετε άγχος με τους επόπτες. Πολύ απλά γιατί δεν υπάρχουν επόπτες!».

Η ομάδα άνοιξε λογαριασμό στο twitter την 1η Μαϊου 2020 για να κάνει την πρόταση στο Φέντερερ και από τότε έχει 21 ακόλουθους.

  • Tags:
 

Τελευταία Νέα