Τζόκοβιτς - Μάρεϊ: Η επική συζήτηση και η αποθέωση του Κύργιου (pic&vids)

Gazzetta team
Τζόκοβιτς - Μάρεϊ: Η επική συζήτηση και η αποθέωση του Κύργιου (pic&vids)
Οι δυο σταρ του τένις τα είπαν live και απάντησαν σε εκατοντάδες ερωτήσεις.

Την ευκαιρία ν' ακούσουν live (instagram) την συζήτηση του Άντι Μάρεϊ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς είχαν το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής χιλιάδες φίλοι του τένις απ' όλο τον κόσμο.

Οι δυο κορυφαίοι τενίστες που συναντήθηκαν για πρώτη φορά όταν ήταν 11 ετών (είναι και οι δυο γεννημένοι το 1987) έχουν παίξει 36 φορές στο tour με τον Σέρβο να έχει 25 νίκες.

Ο Βρετανός που έχει χάσει 5 από τους 7 τελικούς Grand Slam από τον "Νόλε" τόνισε πως ήθελε να έχει κερδίσει το 2016 στο Roland Garros ή σε κάποιον από τους 4 χαμένους τελικούς στη Μελβούρνη.

Μίλησαν επίσης για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο καλός παίκτης ενώ απέφυγαν να πουν για τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών αφού όπως τόνισε ο Μάρεϊ δεν μπορούν να συγκριθούν οι εποχές μεταξύ τους.

Οι δυο τους μίλησαν και για τον Νικ Κύργιο τονίζοντας πως είναι σπουδαίο το σερβίς του ενώ ο "Νόλε" τόνισε πως είναι μεγάλο ταλέντο και ο καλύτερος σέρβερ που έχει αντιμετωπίσει για να πάρει ... απάντηση μια καρδούλα από τον Νικ στα social media.

Στην κουβέντα μπήκε και ο Σταν Βαβρίνκα με τον οποίο ο Τζόκοβιτς είχε νέο live το Μεγάλο Σάββατο. Εκεί μεταξύ άλλων ο Σέρβος είπε για μια ακόμη φορά πως όταν έπαιζε απέναντι σε Ναδάλ και Φέντερερ είχε το κοινό απέναντι του ...

 

Τελευταία Νέα