Κορονοϊός: Στον... αέρα το Rogers Cup

Gazzetta team
Κορονοϊός: Στον... αέρα το Rogers Cup
Η κυβέρνηση του Κεμπέκ αποφάσισε να βάλει "λουκέτο" σε κάθε αθλητικό event έως τις 31/8 και το Rogers Cup (γυναίκες) είναι στον αέρα.

Η Αμερική ήταν η πρώτη ήπειρος που ακύρωσε τουρνουά τένις λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού (covid-19). Ακυρώθηκαν προληπτικά στο ... ξεκίνημα της κρίσης το Indian Wells και το Miami Open.

Το US Open με τα σημερινά δεδομένα θα ξεκινήσει στο τέλος Αυγούστου αλλά ήδη άρχισαν τα προβλήματα στα τουρνουά που είναι προάγγελοι του. Ένα από αυτά είναι και το Rogers Cup του Καναδά.

Το παλαιότερο Masters της Αμερικής θα διεξαχθεί στους άνδρες στο Τορόντο και στις γυναίκες στο Μόντρεαλ. Με τις γυναίκες όμως προέκυψε ξαφνικά μεγάλο πρόβλημα...

Η κυβέρνηση του Κεμπέκ όπου ανήκει το Μόντρεαλ αποφάσισε την ακύρωση κάθε αθλητικής δραστηριότητας στα εδάφη της έως τις 31/8! Αυτό σημαίνει πως το τουρνουά των γυναικών (WTA) που είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 7-16/8 δεν θα διεξαχθεί στο Μόντρεαλ.

Οι διοργανωτές με ανακοίνωση τους ενημέρωσαν για τις εξελίξεις και σημείωσαν ότι είναι σε ανοιχτή γραμμή με την WTA και θα πάρουν ίσως και το Σάββατο την τελική απόφαση.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Η ακύρωση, η αναβολή ή η μετάθεση σ' άλλη πόλη. Το Τορόντο ανήκει στην επαρχία του Οντάριο και εκεί ακόμη δεν υπάρχουν παρόμοια μέτρα απαγόρευσης για τις αθλητικές διοργανώσεις.

 

Τελευταία Νέα