Σάκκαρη: «Θέλω να είμαι η καλύτερη του κόσμου»

Gazzetta team
Σάκκαρη: «Θέλω να είμαι η καλύτερη του κόσμου»
Να φτάσει ως και την κορυφή του τένις θέλει η Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να τονίζει πως θέλει να είναι η καλύτερη του κόσμου.

Ψηλά έχει βάλει τον πήχη η Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να τονίζει στο περιοδικό Porsche Central & Eastern Europe πως στόχος της είναι να φτάσει στην κορυφή του κόσμου. Αναλυτικά η Σάκκαρη ανέφερε τα εξής: «Στο γυναικείο τένις, οι διαφορές μεταξύ μας είναι μικρές. Δεν είναι σαν τους άνδρες. Λίγο πολύ όλες έχουμε παρόμοια φυσική κατάσταση. Αυτό που κάνει τις μεγαλύτερες διαφορές είναι το πως διαχειρίζεται η κάθε μια το ψυχολογικό κομμάτι. Έχουμε διαφορετική κουλτούρα και ως Ελληνίδα είμαι πιο εκφραστική, αλλά αν δεν έχεις τον τεράστιο αυτοέλεγχο που έχει η Σερένα, δεν μπορείς να φτάσεις σ' αυτό το επίπεδο».

Για τον στόχο της: «Κάποιες παίκτριες είναι ικανοποιημένες αν φτάσουν στην 50ή ή στην 30ή θέση του κόσμου. Είναι χαρούμενες αν διατηρηθούν εκεί. Τα χρήματα είναι αρκετά, μεγάλη δόση επιτυχίας, αρκετή φήμη. Εγώ όμως θέλω να είμαι η καλύτερη στον κόσμο, είναι τόσο απλό. Δεν αμφιβάλλω πως κι ένα μικρό παιδί θα έλεγε το ίδιο, αλλά πιστεύω στον εαυτό μου και τα δίνω όλα».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα