Τσιτσιπάς Vs Μπέκερ: Οι «μονομάχοι» απαντούν στην πρόκληση! (pics&vids)

Gazzetta team
Τσιτσιπάς Vs Μπέκερ: Οι «μονομάχοι» απαντούν στην πρόκληση! (pics&vids)
Ποιος θα κέρδιζε σε μια μονομαχία ανάμεσα στους Μπέκερ - Τσιτσιπά. Οι δυο μονομάχοι... απάντησαν.

Τους χωρίζουν πολλά χρόνια, κάμποσοι τίτλοι αλλά τους ενώνει η αγάπη τους για το τένις.

Ο Μπόρις Μπέκερ ήταν στην δεκαετία του '80 το "χρυσό" παιδί του παγκόσμιου τένις και στην εποχή μας τον ρόλο αυτό έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Για τον Γερμανό τενίστα δεν χρειάζεται πολλά λόγια. Στα 17 του είχε κερδίσει ήδη 2 Grand Slam και σταμάτησε στα 6! Από την άλλη ο Έλληνας έχει ήδη κερδίσει το ATP Finals και μεγάλος του στόχος είναι ένα Grand Slam!

Το δίλημμα είναι απλό. Ποιος θα κέρδιζε; Ο Τσιτσιπάς ή ο Μπέκερ; Στο video που συνοδεύει το post υπάρχουν και "κοινές" φάσεις των δυο παικτών και μετά από αυτό κλήθηκαν και οι ίδιοι να πάρουν θέση.

Ο 52χρόνος Γερμανός που δεν σταματάει μπροστά σε καμία πρόκληση έγραψε πως είναι ... έτοιμος!

Πριν από λίγους μήνες είχε πει πως θα κέρδιζε τον Ναδάλ στην αδύνατη επιφάνεια του, το γρασίδι, ενώ είχε υποκλιθεί στον Φέντερερ τον οποίο όμως θα προσκαλούσε σ' ένα παιχνίδ!

Ο Έλληνας έδειξε σεβασμό και χαρακτήρισε "εφευρέτη" τον αντίπαλο του!

Δεν τον έχει προλάβει να παίζει αλλά έχει δει τόσα και έχει ακούσει τόσα πράγματα από τον πατέρα του Απόστολο, ο οποίος στη Γερμανία είχε δουλέψει στο τιμ του Μπέκερ, και τον σέβεται.

Αλήθεια ποιος θα κέρδιζε;

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NEWS FEED