Ο Σβάρτσμαν «ψηφίζει» τον Τζόκοβιτς από το Big-3 (vids)

Gazzetta team
Ο Σβάρτσμαν «ψηφίζει» τον Τζόκοβιτς από το Big-3 (vids)
Ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν μιλάει για τις "μάχες" του με τους Big-3 και βγάζει νικητή τον Τζόκοβιτς.

Ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν είναι ένας τενίστας από την χώρα του Ντιέγκο Μαραντόνα. Είναι πάνω κάτω στο ύψος του Ντιέγκο (είναι 5 πόντους ψηλότερος ο Σβάρτσμαν) αλλά δεν ακολουθεί τα βήματα του...

Στην καριέρα του ο 27χρόνος Σβάρτσμαν έχει κερδίσει μόλις 3 τίτλους αλλά έχει φτάσει και στο Νο11 της παγκόσμιας κατάταξης. Στην πορεία έχει παίξει και με τους τρεις του Big-3, τον Ρότζερ Φέντερερ, τον Ράφα Ναδάλ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά δεν τους έχει κερδίσει ποτέ.

Έχει αγωνιστεί 17 φορές εναντίον τους και έχει 17-0 ήττες. Ο Αργεντινός τενίστας παραχώρησε συνέντευξη και ρωτήθηκε για το ποιος είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος από τους τρεις.

Από τους τρεις επιλέγει ως πιο... δύσκολο τον Τζόκοβιτς: «Με τον Ναδάλ, πάντα ελπίζεις ότι θα γίνει μάχη, σε οποιοδήποτε κορτ και επιφάνεια αλλά στο τέλος συνειδητοποιείς ότι είναι σχεδόν αδύνατον να τον κερδίσεις. Ο Τζόκοβιτς με κάνει να νιώθω, ήδη από το δεύτερο γκέιμ του αγώνα, ότι έχω ξεμείνει από πνευμόνια.

Με τον Φέντερερ, αισθάνομαι ότι έχω τον περισσότερο «αέρα» στο κορτ αλλά βγάζει απίθανα χτυπήματα που δεν τα περιμένεις. Και οι τρεις είναι απίστευτοι, με διαφορετικό τρόπο ο καθένας. Στα καλύτερά του, έχουμε δει τον Τζόκοβιτς να κερδίζει τον Ναδάλ στο χώμα και τον Φέντερερ στο γρασίδι. Γι’αυτό, τον τοποθετώ λίγο πιο πάνω από τους άλλους δύο.

Είχε τρελό ρυθμό αυτήν την περίοδο για να σπάσει όλα τα ρεκόρ και τώρα αναγκαστικά έμεινε πίσω. Αλλά πιστεύω ότι θα ξαναβρεί τον ίδιο ρυθμό και δεν θα αφήσει τους άλλους δύο να του ξεφύγουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα