Κορονοϊός: Ναδάλ και Γκασόλ καλούν τους αθλητές να κάνουν δωρεές για την Ισπανία (vids)

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ναδάλ και Γκασόλ καλούν τους αθλητές να κάνουν δωρεές για την Ισπανία (vids)
Οι δυο σπουδαίοι Ισπανοί αθλητές τονίζουν πως ήρθε η ώρα ο αθλητισμός της Ισπανίας να πετύχει τη μεγαλύτερη νίκη του.

Ο Ράφα Ναδάλ και ο Πάου Γκασόλ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν την Ισπανία που είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού (covid-19).

Ο αριθμός των νεκρών στην χώρα της Ιβηρικής αυξάνεται δραματικά κάθε ημέρα και οι δυο σπουδαίοι αθλητές συμμετέχουν σε καμπάνια προκειμένου οι Ισπανοί αθλητές και όχι μόνο ν' ανταποδώσουν αυτά που έχουν πάρει από την πατρίδα αλλά και να πετύχουν μαζί την μεγαλύτερη νίκη.

"Η Ισπανία ποτέ δεν απογοήτευε εμάς τους αθλητές. Πάντα ήταν στο μέρος μας, σε καλές και σε δύσκoλες στιγμές και πάντα έδειχνε κατανόηση.

Είμαστε αθλητές σε έναν μεγάλο βαθμό εξαιτίας αυτής της στήριξης που είχαμε και τώρα είναι η ώρα για να μη σας απογοητεύσουμε. Ήρθε η ώρα ο αθλητισμός της Ισπανίας να πετύχει τη μεγαλύτερη νίκη του", είπε ο Ράφα Ναδάλ και καλείς τους πάντες να ξεκινήσουν δωρεές.

Ο Πάου Γκασόλ από την πλευρά του είπε: "Αντιμετωπίζουμε μια κατάσταση άνευ προηγουμένου, στην οποία σε μικρό ή μεγάλο βαθμό όλοι υποφέρουμε από τις συνέπειές της.

Κυρίως όμως αυτοί που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, το προσωπικό υγείας, που φροντίζει τους ανθρώπους που έχουν μολυνθεί από τον ιό. Δεν είστε μόνοι σας. Η μάχη ανήκει σε όλους μας. Σήμερα, θέλουμε να πετύχουμε τη μεγαλύτερη νίκη μας."

 

Τελευταία Νέα