Ναδάλ: «Ελπίζω σε σύντομο διάστημα να μπορούμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας» (vid)

Gazzetta team
Ναδάλ: «Ελπίζω σε σύντομο διάστημα να μπορούμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας» (vid)
Ο Ναδάλ δηλώνει συγκλονισμένος από την κατάσταση στην Ισπανία και ευχαριστεί τους γιατρούς και όσους προστατεύουν τον κόσμο.

Η Ισπανία ανεβαίνει κάθε ημέρα τον δικό της Γολγοθά. Οι νεκροί από τον κορονοϊό (covid-19) αυξάνονται συνεχώς και όλοι ελπίζουν σ' ένα θαύμα.

Ο Ράφα Ναδάλ είναι στην πατρίδα του και είναι φυσικά συγκλονισμένος για αυτά που συμβαίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο κορυφαίος Ισπανός τενίστας σε δημόσιο μήνυμα του ευχαριστεί το νοσηλευτικό προσωπικό και τους αστυνομικούς που προστατεύουν τον κόσμο και κάνει μια ευχή όλοι μαζί να ξεπεράσουν το πρόβλημα και να επιστρέψουν...

«Γεια σε όλους. Καταρχάς, θέλω να απολογηθώ για την απουσία μου το τελευταίο διάστημα από τα social media αλλά είναι δύσκολες οι στιγμές για όλους. Η όλη κατάσταση είναι συγκλονιστική και προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο από τα σπίτια μας.

Θέλω να στείλω ένα μήνυμα και ένα ευχαριστώ σε όλους τους γιατρούς, τις νοσοκόμες, το ιατρικό προσωπικό που μας προστατεύουν, τους αστυνομικούς, τον στρατό και όσους μας κάνουν να αισθανόμαστε πιο ασφαλείς και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης. Είναι αυτοί που ρισκάρουν περισσότερο από οποιονδήποτε και είναι οι πραγματικοί ήρωες. Θέλω να εκφράσω τον θαυμασμό μου γι’ αυτούς τους ανθρώπους και να τους ευχαριστήσω.

Τέλος, θέλω να στείλω τη συμπαράστασή μου στις οικογένειες που υποφέρουν, αυτούς που έχουν προσβληθεί από τον ιό και ειδικά σε όσους έχουν χάσει αγαπημένα πρόσωπα από τον κορωνοϊό. Είναι δύσκολο να πεις κάτι σε αυτή την κατάσταση και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι λυπάμαι και ελπίζω το συντομότερο να είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε τη ζωή μας.

Υπάρχουν και θετικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Δείχνουμε ότι είμαστε ενωμένοι σαν λαός, πολλές εταιρίες στηρίζουν και συνεισφέρουν, όλοι οι πολίτες εμφανίζονται ενωμένοι και ακολουθούν τις υποδείξεις των ειδικών. Μένουμε σπίτι, ακολουθούμε τις οδηγίες και ελπίζουμε να τελειώσουμε με αυτή την απαίσια πανδημία το συντομότερο δυνατό. Σας ευχαριστώ και θα σας δω σύντομα», είπε ο Ράφα Ναδάλ.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα