Τζόκοβιτς: «Όταν παίζω με Φέντερερ και Ναδάλ ο κόσμος είναι μαζί τους»

Gazzetta team
Τζόκοβιτς: «Όταν παίζω με Φέντερερ και Ναδάλ ο κόσμος είναι μαζί τους»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε για τους Σέρβους υποστηρικτές του.

Πολλές φορές οι Σέρβοι δημιουργούν "καυτή" ατμόσφαιρα σε στάδια που παίζει ο Νόβακ Τζόκοβιτς και καταφέρονται με συνθήματα κατά των αντιπάλων του.

Φυσικά αυτό δεν είναι κάτι που θέλει ο Νο1 παίκτης του κόσμου αλλά δεν είναι στο χέρι του να το σταματήσει και ούτε είναι υπεύθυνος γι' όλα αυτά.

Ο Νόβακ μίλησε για την συμπεριφορά των Σέρβων στους αγώνες του και τόνισε πως όταν παίζει με τον Ναδάλ και τον Φέντερερ ο κόσμος υποστηρίζει τους άλλους δυο!

«Δεν θέλω να μιλάω για τον εαυτό μου, αλλά η προσωπική μου εντύπωση είναι ότι έχω μεγάλη υποστήριξη και συμπάθεια προς το πρόσωπό μου. Όταν παίζω με τον Φέντερερ και τον Ναδάλ, ο κόσμος είναι μαζί τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μισούμαι και ότι πρέπει να στρέψω τους Σέρβους ενάντια στον κόσμο.

Δεν μου αρέσουν αυτές οι ιστορίες της "Σερβίας ενάντια στον κόσμο», είπε αρχικά σε συνέντευξη του στη Σερβία και συνέχισε: «Ακόμα και αν ο κόσμος δεν με αγαπάει πουθενά, γιατί να ρίξω λάδι στη φωτιά; Δεν θέλω να ρίξω πολύ βάρος σε αυτό, να έχω στο μυαλό αρνητικά συναισθήματα, θυμό, μίσος κλπ.

Μερικές φορές μού αποσπάται η προσοχή, έχω ξεσπάσματα, για τον κόσμο, τον διαιτητή, τον αέρα. Το παραδέχομαι και δεν είμαι περήφανος, αλλά είμαι άνθρωπος που κάνει λάθη και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος καθημερινά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

  • Tags:
 

Τελευταία Νέα