Σάκκαρη: «Ξεκίνησα σαν ... κοιμισμένη» (vid)

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη μετά από την πρόκριση της επί της Μπελίντα Μπέντσιτς.

Το πρόσωπο της ημέρας είναι στην Αγία Πετρούπολη η Μαρία Σάκκαρη μετά από την πρόκριση της στον ημιτελικό του τουρνουά Premier εις βάρος της Μπελίντα Μπέντσιτς. 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδωσε συνέντευξη μετά από την επιτυχία της και στάθηκε στο κακό της ξεκίνημα αλλά και στον αγώνα που ακολουθεί με την Ριμπάκινα. 

«Ήταν εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι για μένα. Ξεκίνησα πολύ αργά το ματς, σαν... κοιμισμένη μέσα στο κορτ. Όμως συνέχισα να παλεύω, ειδικά μετά τα μέσα του δεύτερου σετ και μετά συνέβησαν καλά πράγματα», είπε αρχικά και για τον ημιτελικό του Σαββάτου: «Φυσικά και θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για τις δυο μας.

Παίξαμε και οι δύο από τρία παιχνίδια. Δεν την έχω δει πολλές φορές, ξέρω ότι είναι καλή σέρβερ, ανέβηκε γρήγορα στα rankings και σίγουρα θα παίζει πολύ καλά αυτή την εποχή, θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, όπως όλα τα προηγούμενα».

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον προπονητή της, τον Τομ Χιλ, ο οποίος την έχει "απογειώσει": «Ναι σίγουρα, δουλεύουμε μαζί σχεδόν δύο χρόνια οπότε με βοηθάει πολύ. Είναι πολύ υποστηρικτικός, πολύ θετικός άνθρωπος, με βοηθάει στο να πετυχαίνω σπουδαία αποτελέσματα».

Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη της Μαρίας Σάκκαρη: