Σάκκαρη: «Το τένις... μεγαλώνει στην Ελλάδα» (vid)

Αντώνης Πατσούρας
Σάκκαρη: «Το τένις... μεγαλώνει στην Ελλάδα» (vid)
Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τον Τσιτσιπά, τους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και για τον καφέ που αγαπάει...

Η Μαρία Σάκκαρη είναι από τα πρόσωπα του τουρνουά Premier της Αγίας Πετρούπολης και η κάμερα ακολουθεί τις κινήσεις της εντός και εκτός κορτ.

Την κατέγραψαν στην προπόνηση, στην επίσκεψη της στο μουσείο Ερμιτάζ αλλά και στην πόλη.

Η Ελληνίδα τενίστρια παραχώρησε συνέντευξη στους διοργανωτές του τουρνουά και μίλησε για όλους και για όλα...

Αφού αναφέρθηκε στα ... αγωνιστικά του τουρνουά ρωτήθηκε για τον Στέφανο Τσιτσιπά και πότε θα τους δει και πάλι το κοινό μαζί στα κορτ. Η Μαρία τόνισε πως και οι δυο είναι λυπημένοι που καταργήθηκε το Hopman Cup και σημείωσε: «Φέτος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Θα παίξουμε μαζί και θα διασκεδάσουμε».

Εν συνεχεία ρωτήθηκε για τον προπονητή της, τον Τομ Χιλ, και εάν είναι φίλοι: «Είμαστε καλοί φίλοι. Γελάμε πολύ. Απολαμβάνουμε να είμαστε δίπλα ο ένας στον άλλο».

Όσο αφορά την εξάπλωση του τένις στην Ελλάδα είπε πως οι οικογένειες του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη επένδυσαν σ' αυτούς και έτσι υπήρχε αποτέλεσμα και τόνισε: «Τα σημαντικότερα αθλήματα είναι το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Το τένις μεγαλώνει και γίνεται πιο δημοφιλές. Είναι υπέροχο να βλέπω ότι σε καφετέριες στην χώρα μου πολλοί βλέπουν για ώρες τένις».

Τον καλύτερο καφέ τον απολαμβάνει στη Ρώμη και είναι εσπρέσο ενώ είπε ότι είναι εξαιρετικός και στην Αγία Πετρούπολη.

Για το μουσείο Ερμιτάζ δήλωσε πως εντυπωσιάστηκε γενικά και της άρεσε που είδε και αρχαία ελληνικά τρόπαια ενώ για την αγαπημένη της επιφάνεια σημείωσε πως είναι η χωμάτινη.

 

Τελευταία Νέα