Μπέντσιτς - Σάκκαρη: Μάχη για την τετράδα στην Αγία Πετρούπολη (vids)

Αντώνης Πατσούρας
Μπέντσιτς - Σάκκαρη: Μάχη για την τετράδα στην Αγία Πετρούπολη (vids)
Η Σάκκαρη αντιμετωπίζει την Παρασκευή (14:00, Cosmote Sport) το Νο5 του κόσμου Μπελίντα Μπέντσιτς για μια θέση στους "4" στην Αγία Πετρούπολη.

Την Μπελίντα Μπέντσιτς στην καλύτερη φάση της καριέρας της θ' αντιμετωπίσει την Παρασκευή (14:00, Cosmote Sport) στον προημιτελικό του τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης η Μαρία Σάκκαρη.

Η τενίστρια από την Ελβετία είναι στο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, στην καλύτερη θέση που είχε ποτέ στην καριέρα της, και η Ελληνίδα θα παλέψει για τη νίκη η οποία θα τις δώσει πολλές ελπίδες για την πρώτη είσοδο στο top-20.

Οι δυο τους έχουν παίξει άλλη μια φορά στο Περθ. Ήταν στο Hopman Cup το οποίο πλέον έχει καταργηθεί και η Σάκκαρη είχε κερδίσει με 6-3, 6-4.

Εν συνεχεία μαζί με τον Τσιτσιπά αντιμετώπισαν τους Φέντερερ-Μπέντσιτς και τους κέρδισαν!

Η Μπέντσιτς απέκλεισε την Κουζνέτσοβα στους "16" και η Σάκκαρη την Κορνέ. Η Σάκκαρη ξεκίνησε τη χρονιά με την πρόκριση της στον 4o γύρο στο Australian Open ενώ η Μπέντσιτς είχε φτάσει στα ημιτελικά του US Open 2019.

Είναι δυο πολύ καλές φίλες εκτός κορτ αλλά μέσα σ' αυτό θα δώσουν μάχη για μια θέση στα ημιτελικά.

Η Ελληνίδα έχει 7 νίκες με παίκτριες του top-10.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα