Κόντρα Ναδάλ με δήμαρχο Μανακόρ για τα δημοτικά τέλη

Gazzetta team
Κόντρα Ναδάλ με δήμαρχο Μανακόρ για τα δημοτικά τέλη
Ο Ναδάλ δέχτηκε επίθεση από τον δήμαρχο της πόλης που γεννήθηκε και απάντησε...

Μια... κόντρα από το πουθενά και χωρίς σημαντικό λόγο ξέσπασε ανάμεσα στον Ράφα Ναδάλ και τον δήμαρχο της πόλης του, το Μανακόρ της Μαγιόρκα.

Ο δήμαρχος Μιχέλ Ολιβέρ Γκομίλα κατηγόρησε την Ακαδημία του Ναδάλ πως τυγχάνει προνομιακής μεταχείρισης και δεν πληρώνει δημοτικά τέλη και τέλη για την καθαριότητα.

Ο Ναδάλ που διαφημίζει παγκοσμίως το νησί του και την πόλη του απάντησε με επιστολή του στην εφημερίδα «News Manacor», μέσω της οποίας τονίζει πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα.

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχω αγωνιστεί για να δημιουργήσω την Ακαδημία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», σημείωσε ο Ναδάλ. Ο Ισπανός τενίστας στην επιστολή του αναφέρει ότι έχει πληρώσει συνολικά για δημοτικά τέλη 198.000 ευρώ και για τέλη καθαριότητας 18.000 ευρώ.

Απαντώντας στα περί προνομιακής μεταχείρισης υποστηρίζει: «Ναι, αισθάνομαι προνομιούχος, επειδή η κοινοβουλευτική πλειοψηφία με δημοκρατικό τρόπο έκρινε ότι αυτό το στρατηγικό σχέδιο για τη Μαγιόρκα θα είχε πολύ μεγαλύτερη απήχηση αν υλοποιηθεί κατά τη διάρκεια της αθλητικής μου σταδιοδρομίας, αφού ο αντίκτυπος θα πολλαπλασιαστεί».

 

Τελευταία Νέα