Σάκκαρη: Πρώτη πρέσβειρα του "Δεσμού" η Μαρία

Gazzetta team
Σάκκαρη: Πρώτη πρέσβειρα του "Δεσμού" η Μαρία
Πρωταθλήτρια στο τένις αλλά και στην κοινωνική ευαισθησία η Μαρία Σάκκαρη.

Πρώτη πρέσβειρα του "Δεσμού" θα είναι και επίσημα από την Τετάρτη η Μαρία Σάκκαρη.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα παρουσιαστεί από τους ανθρώπους του "Δεσμού" σε εκδήλωση που θα "φιλοξενηθεί" στο Myrtillo Cafe (Τριφυλίας και Ευσταθίου Λάμψα, Αμπελόκηποι) την Τετάρτη στις 12:00.

Ο Δεσμός αποτελεί συνδετικό κρίκο για την κοινωνική προσφορά στην Ελλάδα, καθώς συνδέει κάθε προσφορά από τον ιδιωτικό τομέα (ιδιώτες, εταιρίες, ιδρύματα) με διαπιστωμένες, καταγεγραμμένες ανάγκες φορέων και οργανισμών σε όλη την Ελλάδα. Με βασικές του αρχές, την διαφάνεια και την λογοδοσία κερδίζει καθημερινά τόσο την εμπιστοσύνη των δωρητών όσο και των ωφελούμενων.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED