Θα γίνει ο Στέφανος ο Βασιλιάς του Λονδίνου;

Χρήστος Κιούσης Χρήστος Κιούσης
Θα γίνει ο Στέφανος ο Βασιλιάς του Λονδίνου;
Ο Χρήστος Κιούσης ταξιδεύει και φέτος στο Λονδίνο με τη φιλοξενία της Peugeot της πρωτοπόρου γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας που έχει συνδέσει το όνομά της με τις κορυφαίες διοργανώσεις tennis και blog-άρει για το gazzetta!

Σαν βγεις στον πηγαιμό για το Λονδίνο ... θα σκοντάφτεις πάνω σε Έλληνες σε όλες τις πτήσεις! Κι όχι Έλληνες απλά, φίλους του τένις που έσπευσαν να υποστηρίξουν τον Στέφανο Τσιτσιπά στην παρθενική του συμμετοχή στους ATP Finals ως ένας από τους κορυφαίους 8 του κόσμου. Πρώτη φορά για το Στέφανο, τελευταία φορά για το Λονδίνο και μπόλικες ελληνικές σημαίες σιδερώνονται σε μια πρόβα Euro 2004 (εντάξει, που λέει ο λόγος)

Η αλήθεια είναι ότι ο Στέφανος όπως και κάθε νέος παίκτης που έχει την ευκαιρία να συμμετέχει στην πιο Hollywood διοργάνωση του τένις σημαδεύει καιρό το συγκεκριμένο ραντεβού και παίζει μέχρι τώρα το καλύτερο τένις της διοργάνωσης. Θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον η συνάντησή του σε λίγο με τον Ράφα Ναδάλ και περιμένουμε τα σταυρώματα του Weekend. Θα βρεθεί άραγε ο Στέφανος αντιμέτωπος με τον Ρότζερ στη φυσική του έδρα στο Λονδίνο (ποια Βασιλεία τώρα...) και θα κάνουν άραγε οι Έλληνες που μαζευτήκαμε εδώ λίγη...ελληνική φασαρία στην εξέδρα;

Η Ο2 Arena είναι περισσότερο ένα κινηματογραφικό studio παρά ένα κλειστό γήπεδο κι ας έχει ένα επιβλητικό tennis court στη μέση. Ο ψηφιακός ήχος, ο φωτιστικός σχεδιασμός, τα visual f/x κι όλα αυτά στην πιο πολυπολιτισμική μητρόπολη της Ευρώπης μας κάνουν να σκεφτόμαστε, θα είναι το ίδιο του στον ιταλικό βορά και στην έδρα της Γιούβε το συγκεκριμένο τουρνουά όταν και θα μετακομίσει το 2021;

Με την ευγενική φιλοξενία της Peugeot, της γαλλικής αυτοκινητοβομηχανίας που έχει συνδέσει το όνομά της με την ATP και τις μεγάλες διοργανώσεις του αγαπημένου μας αθλήματος, βρισκόμαστε και φέτος στο Λονδίνο για να μεταφέρουμε τενιστικό και όχι μόνο κλίμα με μια μεγάλη διαφοροποίηση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Στέφανος Τσιτσιπάς κυρίες και κύριοι !

Θα κάνω ό,τι μπορώ με το video υλικό και τενιστικά και Λονδρέζικα, θα μαζέψω εντυπώσεις για ένα ακόμα ταξιδιωτικό blog αλλά και vlog, θα συναντήσω τενιστικούς φίλους και θα σκαλίσω και όποιο μαγαζί με βινύλια βρεθεί στο δρόμο. Αν στην επιστροφή ο Στέφανος έχει στις αποσκευές και το Στέμμα, τότε μιλάμε για την απόλυτη win win situation ever!

Προς το παρόν πάντως ο Στέφανος είναι τόσο χαλαρός που μπορεί να τρυπώνει και στα backstage της τηλεοπτικής παραγωγής των ATP Finals 2019 by Peugeot και να κλείνει ραντεβού για την επόμενη χρονιά!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρήστος Κιούσης
Χρήστος Κιούσης

Ο Χρήστος Κιούσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά ζει κι εργάζεται στην Θεσσαλονίκη από το 1997. Σπούδασε Κινηματογράφο και Τηλεόραση στη Σχολή Σταυράκου και digital marketing. Mιλάει Αγγλικά κάθε μέρα, Γερμανικά όποτε τα θυμηθεί και Ιταλικά στις διακοπές κυρίως αν χρειαστεί να παραγγείλει φαγητό στην Ιταλία. Εργάζεται σε τηλεοπτικές παραγωγές από το 1994. Συμπαρουσιάζει τη σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1 και το "Βινύλιο" στο ίδιο κανάλι.

Είναι φίλαθλος από μικρός και πατέρας τριών υπέροχων παιδιών. Έχει παίξει μπάσκετ ως νέος με επιεικώς μέτριες επιδόσεις και τένις ως μεσήλικας με ακόμα πιο φτωχά αποτελέσματα. Του αρέσουν το γράψιμο, οι συνεντεύξεις, το ραδιόφωνο, η παραγωγή τηλεοπτικού περιεχομένου και τα ταξίδια κι ελπίζει μια μέρα, να μπορέσει να τα συνδυάσει όλα επαγγελματικά.