ΕΦΟΑ: «Να τηρηθούν οι κανόνες της ΔΟΕ»

Gazzetta team
ΕΦΟΑ: «Να τηρηθούν οι κανόνες της ΔΟΕ»
Η ΕΦΟΑ πήρε θέση για το νέο υπό διαβούλευση αθλητικό νομοσχέδιο Αυγενάκη.

Ξεκάθαρη θέση ως προς το αθλητικό νομοσχέδιο που έχει καταθέσει προς διαβούλευση ο Λευτέρης Αυγενάκης πήρε η ΕΦΟΑ.

Η ομοσπονδία του τένις ξεκαθαρίζει ότι θα πρέπει όλα όσα προτείνονται να πληρούν τους κανόνες της ΔΟΕ αλλά και των διεθνών ομοσπονδιών των αθλημάτων.

Αναλυτικά η θέση της ΕΦΟΑ:

«Σε σχέση με τις ανακοινώσεις του Υφυπουργού Πολιτισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, αρμόδιου για θέματα Αθλητισμού, η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης σχολιάζει στη Δημόσια Διαβούλευση ως εξής:
• Οποιαδήποτε υγιής Νομοθετική Πρωτοβουλία θα πρέπει να τύχει της έγκρισης της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής
• Θα πρέπει επίσης να τύχει της αποδοχής των Διεθνών Ομοσπονδιών Ολυμπιακών Αθλημάτων, που συγκροτούν και στηρίζουν την Δ.Ο.Ε.
• Κάθε Διεθνής Ολυμπιακή Ομοσπονδία έχει θέσει τους κανόνες της και δεν μπορεί καταστατικά να αποστεί από αυτούς
Μετά τα παραπάνω θεωρούμε ότι, η διαβούλευση είναι δημοκρατική και υγιής και θα πρέπει να τηρηθούν οι κανόνες της Δ.Ο.Ε. και των Υπερκείμενων Διεθνών Αθλητικών Φορέων.
Είμαστε βέβαιοι ότι ο Υφυπουργός θα πράξει σε όφελος του Ελληνικού Αθλητισμού και υπέρ των εργαζόμενων της ΕΟΕ».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED