Καραλής: «Ο Στέφανος μπορεί να κερδίσει το Australian Open!» (vid)

Αντώνης Πατσούρας
Καραλής: «Ο Στέφανος μπορεί να κερδίσει το Australian Open!» (vid)
Ο Εμμανουήλ Καραλής, παγκόσμιος ρέκoρντμαν στο επί κοντώ, μιλάει στο gazzetta.gr για τον κολλητό του, Στέφανο Τσιτσιπά που κέρδισε τον Ρότζερ Φέντερερ!

Το bwin Tennis Leaderboard με εντυπωσιακά έπαθλα* ξεκίνησε! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. | 21+

Εάν φτιάξει κανείς την λίστα με τους Έλληνες αθλητές της νέας γενιάς που διαπρέπουν σε παγκόσμιο επίπεδο σίγουρα δυο ονόματα θα πρέπει να φιγουράρουν στην κορυφή.

Το ένα είναι του Στέφανου Τσιτσιπά και το άλλο του Εμμανουήλ Καραλή.

Ο πρώτος είναι στο Νο13 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις και απέκλεισε την Κυριακή (20/1) τον Ρότζερ Φέντερερ από τον 4ο γύρο του Australian Open.

Ο δεύτερος το 2018 σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ εφήβων στο επί κοντώ και έχει σπουδαίες διακρίσεις σε διεθνείς αγώνες, κερδίζοντας το Σάββατο (19/1) το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες Κ-23.

Ο Τσιτσιπάς είναι γεννημένος το 1998 και ο Καραλής το 1999. Έχουν και οι δυο Έλληνα πατέρα και η μητέρα τους έχει καταγωγή από το εξωτερικό. Από τη Ρωσία του Στέφανου και από την Ουγκάντα του Εμμανουήλ.

Ο Στέφανος και ο Μανόλο είναι φίλοι. Μοιράζονται την ίδια αγάπη για την Ελλάδα και τον αθλητισμό αλλά έχουν... συμπράξει για να δημιουργήσουν το show "PesMouAllios" το οποίο έχει δοκιμασίες και για τους δυο και μπορείτε να δείτε επεισόδια του στο Youtube.

Στις παρακάτω σειρές θα διαβάσετε τι είπε ο Εμμανουήλ για τον φίλο του μετά από την τεράστια νίκη του επί του Ρότζερ Φέντερερ.

Είδες τον αγώνα του Στέφανου με τον Φέντερερ;

«Η αλήθεια ήταν ότι πριν φύγει για το ματς μου είχε στείλε για να μου πει συγχαρητήρια για τον αγώνα μου που είχε τελειώσει! Παρακολούθησα μόνο το πρώτο σετ γιατί πετούσα με το αεροπλάνο και μόλις προσγειώθηκα είδα ότι κέρδισε!».

Τι αισθάνθηκες;

«Χαρά και υπερηφάνεια για τον φίλο μου!».

Μπορεί να φτάσει έως τον τελικό του Open;

«Πιστεύω πως μπορεί να το κερδίσει».

Πώς και πότε γνωριστήκατε με τον Στέφανο;

«Γνωριστήκαμε το 2016 στα βραβεία του ΠΣΑΤ. Τυχαία μας έβαλαν να καθίσουμε δίπλα δίπλα!.Ημασταν στην ίδια ηλικία πιάσαμε κουβέντα. Ταιριάζαμε σαν χαρακτήρες και από τότε είμαστε φίλοι».

Τι σας ενώνει;

«Η αγάπη για αυτό που κάνουμε και πολλά αλλά! Έχουμε πολλά κοινά με τον Στέφανο και γι' αυτο ταιριάξαμε τόσο πολύ!».

Σ' έχει καλέσει να πας να δεις τους αγώνες του;

«Ναι με έχει καλέσει και τον έχω καλέσει και εγώ στους αγώνες μου αλλά είμαστε συνεχεια on tour όποτε είναι πολύ δύσκολο να πάω η να έρθει σ' αγώνα! Online μόνο!Αλλά κάποια στιγμή θα ήθελα πολύ να πάω να τον δω».

Τι μήνυμα θα ήθελες να του στείλεις μέσω του gazzetta.gr;

«Επέστρεψα!»

Τι εύχεσαι στον Στέφανο;

«Να έχει υγεία. Είναι το πιο σημαντικό για έναν αθλητή. Και να μην με περάσει στο επί κοντώ (χαχαχ) #FlyManoloFly X #Tsitsifast».

Τα video που έχετε φτιάξει είναι δική σου ιδέα;

«Του Στέφανου ήταν η ιδέα! Μας αρέσει παρά πολύ τα κομμάτι των media και να δημιουργούμε content!. Έχουμε φτιάξει και ένα σόου όπου λέγετε «PesMouAllios» όπου στο μέλλον θα υπάρχουν πολλά όμορφα project!».

Δείτε εδώ δυο όμορφα video από τον Στέφανο και τον Εμμανουήλ:

 

Τελευταία Νέα