Τα πρώτα εμπόδια για Τσιτσιπά-Σάκκαρη στο Australian Open

Gazzetta team
Τα πρώτα εμπόδια για Τσιτσιπά-Σάκκαρη στο Australian Open
Ο Τσιτσιπάς θ' αντιμετωπίσει τον Ιταλό Μπερετίνι και η Σάκκαρη την Λετονή Οσταπένκο.

Τη Δευτέρα (14/1) αρχίζουν τους αγώνες τους στο Australian Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη. Η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε έβγαλε ... δύσκολη αντίπαλο για την Σάκκαρη στον 1ο γύρο και πιο... εύκολο για τον Τσιτσιπά.

Η Ελληνίδα που είναι στο Νο41 της παγκόσμιας κατάταξης θα πρέπει να ξεπεράσει στον 1ο γύρο την Γιέλενα Οσταπένκο που είναι στο Νο22. Η Λετονή έχει φτάσει το 2017 αλλά και το 2018 στον 3ο γύρο του Australian Open.

Οι δυο τενίστριες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες μια φορά στο Τσάρλεστον των ΗΠΑ το 2017 με την Λετονή να κερδίσει με 6-2, 4-6, 6-2 την Σάκκαρη.

Ο Ιταλός Ματέο Μπερετίνι, από την άλλη είναι στο Νο52 της παγκόσμιας κατάταξης και ο ... γνωστός Τσιτσιπάς δεν θα έχει πρόβλημα θα ξεπεράσει το εμπόδιο του. Έχουν αγωνιστεί μια φορά στο παρελθόν στα προκριματικά του US OPEN (2017) με νικητή τον Τσιτσιπά.

Οι αντίπαλοι των "μεγάλων"!

Ο Ρότζερ Φέντερερ θα ...κυνηγήσει στη Μελβούρνη το 100ο τρόπαιο του στην ATP και το 21ο Grand Slam της καριέρας του. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς που είναι στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης θέλει να γίνει ο μοναδικός τενίστας με 7 τρόπαια στο Australian Open και ο Ράφα Ναδάλ που προέρχεται από τραυματισμό θέλει να κατακτήσει το 2ο του στη Μελβούρνη.

Στον 1ο γύρο ο Τζόκοβιτς θ' αντιμετωπίσει αθλητή από τα προκριματικά, ο Φέντερερ τον Ντένις Ίστομιν και ο Ναδάλ τον Τζέιμς Ντακγουορθ. Βάσει της κλήρωσης και εάν επικρατήσει η... λογική δεν θα μπορέσουμε να δούμε τελικό Φέντερερ-Ναδάλ αλλά του Τζόκοβιτς με κάποιον από τους δυο.

Ο Σέρβος μπορεί να... πετύχει στον ημιτελικό τον Ζβέρεφ ενώ ο Ναδάλ τον Φέντερερ! Βάσει της κλήρωσης ο Φέντερερ μπορεί να "συναντήσει" και τον Τσιτσιπά στον 4ο γύρο εάν ο Έλληνας φτάσει τόσο μακριά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα