Γελοιογράφος κατηγορείται για ρατσιστικό σκίτσο της Σερένα! (pic)

Η Σερένα Γουϊλιαμς είναι στο επίκεντρο της προσοχής μετά την εξαγριωμένη συμπεριφορά της στον τελικό του US Οpen αλλά αυτή τη φορά την πληρώνει Αυστραλός σκιτσογράφος!

Aξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα για όλους τους αγώνες! (21+) 

 Στη  γελοιογραφία του Αυστραλού Μαρκ Νάιτ, η Σερένα Ουίλιαμς ξεσπά στη ρακέτα της, σε ένα σκίτσο που αφήνει σεξιστικά και ρατσιστικά υπονοούμενα, όπως τονίζει η συγγραφέας του Χάρι Πότερ, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Νάιτ, ενώ παράλληλα εμφανίζει τον διαιτητή Κάρλος Ράμος να ζητάει από την Ναόμι Οσάκα να την αφήσει να νικήσει.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η Σερένα Ουίλιαμς δέχτηκε παρατήρηση για παράβαση λαμβάνοντας οδηγίες από τον προπονητή της αλλά και για το σπάσιμο της ρακέτας μετά από το «θερμό» επεισόδιο με τον Κάρλος Ράμος. Η Αμερικανίδα απαίτησε από τον διαιτητή να της ζητήσει συγγνώμη, ενώ αργότερα τον αποκάλεσε «κλέφτη», για την αφαίρεση ενός πόντου που της επιβλήθηκε. Να θυμίσουμε ότι η Ουίλιαμς ηττήθηκε 2-0 από την Οσάκα.

«Η γελοιογραφία είναι για την κακή συμπεριφορά της στο γήπεδο. Δεν το έκανα για να δείξω κάτι άλλο για την Σερένα . Είναι μία πρωταθλήτρια», δήλωσε ο Αυστραλός στην Herald Sun και πρόσθεσε: «Εγώ τη σχεδίασα ως μια Αφρο-αμερικάνα γυναίκα. Είδατε αυτά τα αλλόκοτα κοστούμια όταν παίζει τένις», μιλώντας στο ABC.

«Δημιούργησε μία εικόνα με ρατσιστικά και σεξιστικά κίνητρα και κατάφερε να μετατρέψει τη δεύτερη μεγαλύτερη γυναίκα αθλήτρια σε ένα αντικείμενο», πρόσθεσε η συγγραφέας του Χάρι Πότερ, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, στο λογαριασμό της στο Twitter.

Πάντως ο συντάκτης της Herald Sun, Ντέιμον Τζόνστον, υπερασπίστηκε τη γελοιογραφία και είπε ότι «δεν έχει καμία σχέση με το φύλο ή τη φυλή».