Ναδάλ: «Πρέπει να προσέξω, δεν θα αγωνιστώ στο Σινσινάτι» (pic)

Gazzetta team
Ναδάλ: «Πρέπει να προσέξω, δεν θα αγωνιστώ στο Σινσινάτι» (pic)
Ο κάτοχος του Rogers Cup, Ράφα Ναδάλ, ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο Σινσινάτι λόγω του ότι πρέπει να προσέξει το σώμα του.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο Ισπανός τενίστας θα απουσιάσει από το Western & Southern Ope. Ετσι, το εν λόγω τουρνουά θα διεξαχθεί χωρίς τον Νο1 τενίστα του κόσμου.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

«Λυπάμαι πολύ που ανακοινώνω ότι δεν θα αγωνιστεί στο Σινσινάτι φέτος. Δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος πέρα από το γεγονός ότι πρέπει να προσέξω το σώμα μου και να προσπαθήσω να παραμείνει υγιής, όπως είμαι τώρα. Είμαι πολύ ευγνώμων στον φίλο μου, Αντρέ Σίλβα, τον διευθυντή του τουρνουά στο Σινσινάτι, με τον οποίο μιλήσαμε στο τηλέφωνο, κατάλαβε όσα του είπα και το πώς έχει η κατάσταση. Είμαι σίγουρος ότι το τουρνουά θα είναι επιτυχημένο κι εύχομαι σ' αυτόν και στην ομάδα του τα καλύτερα. Είμαι επίσης λυπημένος γι' αυτό το απίστευτο κοινό στο Σινσινάτι που πάντα μου δίνει μεγάλη στήριξη. Είμαι σίγουρος ότι θα τους δω του χρόνου και λυπάμαι που δεν θα βρίσκομαι μαζί τους φέτος. Ευχαριστώ για όλη τη στήριξη όπως πάντα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα