Ναδάλ για Τσιτσιπά: «Δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Είναι όλα» (vids)

Δήμος Μπουλούκος
Ναδάλ για Τσιτσιπά: «Δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Είναι όλα» (vids)
O Ράφαελ Ναδάλ προκρίθηκε στον τελικό του Τορόντο κόντρα στον Τσιτσιπά και αμέσως μετά τον ημιτελικό μίλησε για τον επόμενο αντίπαλο του.

Ο Ναδάλ πέρασε στον τελικό του Τορόντο που είναι τουρνουά Masters ATP 1000 και αναφέρθηκε στον τελικό: «Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Ελπίζω να είμαι έτοιμος. Είναι ένας ακόμα τελικός Masters, αλλά ακόμα έχω αρκετή δουλειά να κάνω. Αν τα καταφέρω, θα είναι καλά νέα».

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Οσο για τον Τσιτσιπά, είπε «Είναι ένας περίπλοκος παίκτης. Έχει τα πάντα. Είναι νέος, έχει πάθος για το παιχνίδι. Έχει φοβερό forehand, φοβερό backhand, καλό σερβίς. Δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Είναι όλα. Πρέπει να παίξεις πολύ καλά σε αυτά τα ματς και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω».

Για τον Τσιτσιπά είχε μιλήσει αμέσως μετά τη λήξη του ημιτελικού, λέγοντας και πάλι τα καλύτερα: «Έπαιξε υπέροχα. Έκανε μία φανταστική νίκη. Πηγαίνει στον τελικό γεμάτος αυτοπεποίθηση. Το γνωρίζω αυτό. Έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ απέναντι σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο και γι' ακόμα μία φορά είναι ευκαιρία να παίξω ένα σπουδαίο παιχνίδι. Θα δώσω το καλύτερο εαυτό μου και θα προσπαθήσω να κατακτήσω το τρόπαιο».

Το εγκώμιο του Τσιτσιπά έπλεξε και ο Αντερσον παρότι γνώρισε την ήττα από τον Ελληνα πρωταθλητή: «Νομίζω ότι έπαιξε πολύ καλό τένις, ειδικά στα πιο κρίσιμα σημεία του αγώνα. Είχα μερικά μπρέικ πόιντς στο τέλος του δεύτερου σετ, είχα και στο τρίτο. Και εκίνος δεν έχασε εκεί ούτε ένα πρώτο σερβίς. Έπαιξε πολύ καλά σε αυτό το σημείο. Και σε αυτό το ένα ματς πόιντ έβγαλε ένα εκπληκτικό crosscourt backhand. Είναι φοβερή η προσπάθειά του. Νομίζω ότι είναι ο πρώτος παίκτης που κερδίζει τέσσερις Top 10 παίκτες από το 1999. Δείχνει την αξία του, έχει κάνει τεράστια βήματα αυτή την εβδομάδα. Θα είναι συναρπαστικό να δούμε τι θα κάνει στο μέλλον».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα