Nαδάλ: «Ας μιλήσουμε για τένις και όχι για τον Ρονάλντο»

Nαδάλ: «Ας μιλήσουμε για τένις και όχι για τον Ρονάλντο»
Ο Ράφα Ναδάλ μπορεί να είναι φανατικός φίλαθλος του ποδοσφαίρου και δη της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά το τένις είναι πάνω απ' όλα!

Στη συνέντευξη Τύπου για το Davis Cup ο Ισπανός ρωτήθηκε για τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Γιουβέντους με 3-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στο πλαίσιο των προημιτελικών του Champions League.

Τα δύο από τα τρία γκολ πέτυχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έβαλε ένα εντυπωσιακό γκολ με ψαλιδάκι, και μπήκε για μια ακόμα φορά στο επίκεντρο της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής κοινότητας.

Κάποιοι δημοσιογράφοι δεν έχασαν την ευκαιρία να ρωτήσουν τον Ναδάλ για την εμφάνιση του Πορτογάλου, με τον Ράφα να αρνείται να απαντήσει: «Ήταν καταπληκτικό, αλλά ήδη έχουμε μιλήσει πολύ για ποδόσφαιρο αυτές τις ημέρες. Αυτή είναι μία τενιστική διοργάνωση και ας επικεντρωθούμε σε αυτό το άθλημα παρακαλώ».

Αναφερόμενος στο Davis Cup ο Ράφα τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος, πάντα μου προκαλούσε έντονα συναισθήματα να παίζω εντός έδρας. Έχω μεγάλες προσδοκίες και αυτή είναι μία ακόμα ευκαιρία.

Το να επιστρέφω στο Davis Cup είναι πάντα μεγάλη ικανοποίηση και κίνητρο, ακόμα περισσότερο έχοντας φίλους στο πλευρό μου, κάτι το οποίο είναι πάντα καλό»

 

Τελευταία Νέα