Του 'ρθε ξαφνικά η κορυφή του Ράφα

Του 'ρθε ξαφνικά η κορυφή του Ράφα
Ο Ράφα Ναδάλ σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε ότι δεν γνώριζε ότι θα επιστρέψει στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Ισπανός τενίστας ο οποίος έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και τις τελευταίες δύο ημέρες βρίσκεται στη Βαλένθια προκειμένου να βοηθήσει την εθνική ομάδα στο Davis Cup δήλωσε: «Όταν δεν αγωνίζομαι, δεν κοιτάζω την κατάταξη, τους βαθμούς και όλα αυτά. Το ανακάλυψα (ότι θα γινόταν Νο. 1) επειδή μου το είπαν».

Ο Ράφα δεν είχε αντιληφθεί ότι ο πρόωρος αποκλεισμός του Φέντερερ στο Miami Open, θα τον έφερνε στην κορυφή, παρότι ο τραυματισμός του Ισπανού τον κράτησε 2 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω. Περιμένω το σώμα μου να μου δείξει σε τι κατάσταση βρίσκομαι. Είχα 5 δύσκολους μήνες, στους οποίους δεν κατάφερα να ολοκληρώσω κανένα τουρνουά όπως θα ήθελα και έπρεπε να υπομείνω αρκετό πόνο. Θα προτιμούσα να είχα κερδίσει λιγότερα τουρνουά, αν μπορούσα να το ανταλλάξω με τον μην ένιωθα αυτό τον πόνο.», τόνισε ο Ράφα

Αντίπαλος της Ισπανίας θα είναι η Γερμανία με τον matador να προσθέτει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι στο Davis Cup. Αυτή η ομάδα μου έχει χαρίσει αξέχαστες στιγμές και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα αγωνιστούμε μπροστά στο κοινό μας.

Το μεγάλο μου όνειρο είναι να είμαι πάντα ευτυχισμένος, είναι κάτι που θέλω πιο πολύ από κάθε άλλο. Θέλω επίσης να είμαι υγιής και ελπίζω να συνεχίσω να παίζω τένις για όσο περισσότερο γίνεται.»

 

Τελευταία Νέα