Μπέκερ: «Δεν θέλω ν' αναλάβει τα ηνία η νέα γενιά όταν οι Big-3 αποσυρθούν»

Gazzetta team
Μπέκερ: «Δεν θέλω ν' αναλάβει τα ηνία η νέα γενιά όταν οι Big-3 αποσυρθούν»
Ο Μπόρις Μπέκερ θέλει η νέα γενιά να αμφισβητήσει το Big-3 το 2021.

Ένας παίκτης που έχει κατακτήσει το 1ο του Grand Slam σε ηλικία 17 ετών (Wimbledon, 1985) δεν θα μπορούσε να μην είναι στο πλευρό της νέας γενιάς και να θέλει την αλλαγή στο τένις.

Ο Μπόρις Μπέκερ τονίζει συνεχώς σε δηλώσεις του ότι το νέο... αίμα θα πρέπει να αμφισβητήσει πιο έντονα τους Φέντερερ-Ναδάλ-Τζόκοβιτς και τώρα τονίζει ότι είναι μια ευκαιρία το 2021 να δούμε κάτι πιο συναρπαστικό ως προς αυτή την κατεύθυνση.

Έως σήμερα από τη νέα γενιά (Τιμ, Ζβέρεφ, Τσιτσιπάς, Μεντβέντεφ), ο Αυστριακός έχει 3 χαμένους τελικούς σε Grand Slam, ο Ρώσος έχει μια ήττα στο US Open από τον Ναδάλ ενώ οι άλλοι δυο έχουν φτάσει ως τα ημιτελικά.

Ο πρώην τενίστας από τη Γερμανία δηλώνει πως θα ήθελε να δει μια σπουδαία μάχη του Big-3 με τη νέα γενιά και δεν θα ήθελε να περιμένει να σταματήσουν οι τρεις για να κυριαρχήσουν οι νέοι.

"Ίσως το 2021 δούμε να κάνουν τo breakthrough οι παίκτες από τη νέα γενιά, επειδή θα είναι πιο έμπειροι και μεγαλύτεροι κατά ένα χρόνο. Θέλω ακόμα να βλέπω τους Big 3 να είναι στα καλύτερά τους, αλλά τότε θέλω να δούμε και τη νέα γενιά να τους κερδίζει.

Δεν θέλω να αναλάβει τα ηνία η νέα γενιά όταν οι Big 3 αποσυρθούν ή όταν είναι πολύ μεγάλοι για να τους αντιμετωπίσουν. Θέλω να δω έναν μεγάλο τελικό με έναν 22χρονο ενάντια στα έναν 33χρονο. Αυτό είναι το καλύτερο πράγμα στο τένις. Να κάνει το βήμα παραπάνω η νέα γενιά», είπε ο Μπέκερ στο SkySports.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα