Ο κορονοϊός «χτυπάει» το Wimbledon και ο Φέντερερ «σβήνει» άλλη μια ευκαιρία (vid)

Ο κορονοϊός «χτυπάει» το Wimbledon και ο Φέντερερ «σβήνει» άλλη μια ευκαιρία (vid)
Ο κορονοϊός θα αναβάλει το θρυλικό Wimbledon για πρώτη φορά μετά από το 1945!

Στους φίλους του τένις έχει μείνει ακόμη η εικόνα από τον συγκλονιστικό τελικό του 2019.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παίρνει τις... μπουκιές μέσα από το στόμα του Ρότζερ Φέντερερ και σηκώνει την κούπα στο πιο παλιό τουρνουά του κόσμου, στο Wimbledon.

Στην πορεία ο Σέρβος κέρδισε το Australian Open, ο Ελβετός υποβλήθηκε σε επέμβαση και όλοι περίμεναν να τους δουν ξανά σ' έναν τελικό στο φημισμένο τουρνουά, το οποίο ξεκίνησε το 1877 και τελευταία φορά που δεν διεξήχθη ήταν το 1945 λόγω του Β' Παγκοσμίου πολέμου.

Ο Ρότζερ Φέντερερ με 8 τίτλους είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας και ήλπιζε να επιστρέψει στο Wimbledon 2020 μετά από πολύμηνη απουσία και να διεκδικήσει το 21ο Grand Slam.

Ο σπεσιαλίστας στο γρασίδι, Ρότζερ, δύσκολα θα κατακτούσε άλλο Grand Slam, πλην του Wimbledon, αλλά ο κορονοϊός (covid-19) του αλλάζει τα σχέδια.

Προ ολίγων ημερών οι διοργανωτές εξέδωσαν ανακοίνωση τονίζοντας πως η τύχη του Wimbledon 2020 θα κριθεί στις επόμενες ημέρες. Ξεκαθάρισαν δε ότι δεν μπορεί να διεξαχθούν αγώνες χωρίς θεατές.

Μετά από αυτά τα σενάρια για αναβολή "φούντωσαν". Τα ξένα ΜΜΕ κάνουν λόγο για αναβολή ακόμη και για ακύρωση!

Ο πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας τένις, Ντιρκ Χόρντορφ, δήλωσε στο Sky Sports: «Την Τετάρτη θα αποφασιστεί η ακύρωσή του, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό».

Η Μεγάλη Βρετανία έχει συνεχώς περισσότερα κρούσματα αλλά και θανάτους λόγω του κορονοϊού και όπως όλα δείχνουν θα "χτυπήσει" και το Wimbledon.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα