Roland Garros: Η Σουάρεζ νίκησε τον καρκίνο και θα παίξει στο Roland Garros (pic)

Gazzetta team
Roland Garros: Η Σουάρεζ νίκησε τον καρκίνο και θα παίξει στο Roland Garros (pic)
H Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο ξεπέρασε το πρόβλημα με τον καρκίνο και θα παίξει στο Roland Garros 2021.

Στη δράση για πρώτη φορά μετά από τον Φεβρουάριο του 2020 επιστρέφει η Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο.

Η Ισπανίδα τενίστρια διαγνώστηκε με το λέμφωμα Hodgkin λίγο πριν από το US Open 2020 και ξεκίνησε αμέσως χημειοθεραπείες. Μετά από 6 μήνες είναι πλέον καλά και ξεκίνησε προετοιμασία.

Πλέον είναι έτοιμη να επιστρέψει στη δράση και θα το κάνει στο Roland Garros 2021 που αρχίζει στις 30/5 στο Παρίσι. Αγωνίστηκε τελευταία φορά στη Ντόχα τον Φεβρουάριο του 2020 με την Πέτρα Κβίτοβα και δηλώνει έτοιμη για τη μεγάλη επιστροφή.

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη που θα μπορέσω να αγωνιστώ στο Roland Garros. Τους τελευταίους μήνες δουλεύω πολύ για να έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ μια τελευταία φορά στο Παρίσι. Ανυπομονώ να μπω και πάλι στο court και να νιώσω πόσο ξεχωριστό ήταν πάντα για μένα αυτό το τουρνουά.

Το τένις μου έχει δώσει πολλά πράγματα και πάντα ήθελα να πω αντίο από το court. Να επιλέξω ποιο θα είναι το τελευταίο μου χτύπημα, να προγραμματίσω πότε θα είναι, είναι κάτι που πάντα ήθελα πολύ. Το Roland Garros είναι ένα τουρνουά που πάντα μου έδινε μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της καριέρας μου.

Το πρώτο μου μεγάλο αποτέλεσμα ήταν σ' αυτά τα γήπεδα και όλα αυτά τα χρόνια έχω πολύ καλές αναμνήσεις που με κάνουν να χαίρομαι που επιστρέφω για να αγωνιστώ για μια τελευταία φορά στο Παρίσι. Θα είναι πολύ όμορφες οι μέρες αυτές και ελπίζω να τις απολαύσω όσο περισσότερο γίνεται», είπε μεταξύ άλλων.

Η 32χρονη Ισπανίδα έχει 11 συμμετοχές στο Roland Garros και 2 φορές (2008, 2014) έφτασε στους "8" ενώ στο διπλό έπαιξε στα ημιτελικά το 2014.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα