Άντι Μάρεϊ: «Κανείς δεν θα πλησιάσει το επίτευγμα του Ναδάλ»

Gazzetta team
Άντι Μάρεϊ: «Κανείς δεν θα πλησιάσει το επίτευγμα του Ναδάλ»
Ο Άντι Μάρεϊ αποθέωσε τον Ράφα Ναδάλ και απάντησε στην ερώτηση ποιος από τους Big-3 θα κατακτήσει περισσότερα Grand Slam.

Ενθουσιασμένος από την επιτυχία του Ράφα Ναδάλ στο Παρίσι είναι ο Άντι Μάρεϊ.

Ο Βρετανός τενίστας ο οποίος έχει κατακτήσει 3 Grand Slam και 2 χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια μίλησε για τη νίκη του Ναδάλ κόντρα στον Τζόκοβιτς στο Roland Garros αλλά και για το ποιος από τους Big-3 θα κερδίσει τα περισσότερα Grand Slam.

«Είναι απίστευτο. Νομίζω ότι είναι ένα από τα καλύτερα ρεκόρ του αθλήματος, ίσως το καλύτερο. Δεν πιστεύω ότι θα επαναληφθεί ποτέ και δεν νομίζω ότι κανένας θα πλησιάσει», είπε ο Άντι Μάρεϊ.

Όσο αφορά την μάχη για τα περισσότερα Grand Slam σημείωσε: «Είναι αδύνατο να απαντήσεις σ'αυτή την ερώτηση γιατί δεν μπορείς να ξέρεις το μέλλον. Κάποιος μπορεί να τραυματιστεί, να έχει κάποιο πρόβλημα όπως το δικό μου και αυτό θ΄αλλάξει την καριέρα του.

Εάν όλοι παραμείνουν σε φόρμα και αποσυρθούν στην ίδια ηλικία η μάχη θα είναι ανάμεσα στον Ράφα και τον Νόβακ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα