Roland Garros: Η Σβιτολίνα η πρώτη top-10 που φτάνει στους «8» (vids)

Gazzetta team
Roland Garros: Η Σβιτολίνα η πρώτη top-10 που φτάνει στους «8» (vids)
Η Ελίνα Σβιτολίνα απέκλεισε με 6-1, 6-3 την Καρολίν Γκαρσία και προκρίθηκε για 3η φορά στους "8" στο Roland Garros.

Η Ελίνα Σβιτολίνα είναι η πρώτη top-10 παίκτρια που προκρίθηκε στα προημιτελικά του Roland Garros.

Η τενίστρια από την Ουκρανία που είναι στο Νο5 του κόσμου απέκλεισε με άνεση με 6-3, 6-1 την Γαλλίδα Καρολίν Γκαρσία και θα παίξει στους "8" με την Νάντια Ποντορόσκα (Αργεντινή) η οποία και έβγαλε εκτός συνέχειας την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα με 2-6, 6-2, 6-3.

Ο δρόμος για τον ημιτελικό είναι ανοιχτός για την Ελίνα η οποία είναι σαφώς πιο έμπειρη παίκτρια και θα παίξει για 3η φορά μετά από το 2015 και το 2017 σε προμιτελικό εν αντιθέσει με την αντίπαλο της που δεν έχει τέτοιες... περγαμηνές.

Το θέμα είναι ότι η Σβιτολίνα είναι η πρώτη παίκτρια από το top-10 που προκρίνεται στους "8" και μένει να δούμε εάν θα υπάρξει και δεύτερη. Αυτό θα το ξέρουμε το απόγευμα της Δευτέρας μετά από τον αγώνα της Σοφίας Κένιν με την Φιόνα Φέρο.

Θυμίζουμε ότι καμία άλλη παίκτρια του top-10 δεν μπορεί να είναι στους "8" αφού η Σερένα Ουίλιαμς έχει αποσυρθεί, η Άσλεϊ Μπάρτι, Ναόμι Οσάκα, η Μπιάνκα Αντρεέσκου με την Μπελίντα Μπέντσιτς δεν ταξίδεψαν στο Παρίσι, ενώ αποκλείστηκε η Σιμόνα Χάλεπ, η Καρολίνα Πλίσκοβα και η Κίκι Μπέρτενς.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα