Προετοιμάζονται για Roland Garros χωρίς κόσμο για το 2020

Gazzetta team
Προετοιμάζονται για Roland Garros χωρίς κόσμο για το 2020
Οι διοργανωτές επιστρέφουν τα χρήματα από τα εισιτήρια και ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας κάνει λόγο για αγώνες χωρίς θεατές.

Οι εξελίξεις "τρέχουν" καθημερινά και στο θέμα του Roland Garros. Αρχικά το μετέφεραν σ' ένα βράδυ από τον Μάϊο στις 20 Σεπτεμβρίου, στη συνέχεια το 20 έγινε 27 όσο αφορά την ημέρα έναρξης και τώρα πάμε για αγώνες χωρίς κόσμο.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πριν από λίγες ημέρες ότι επιστρέφουν τα χρήματα από τα εισιτήρια σ' όλους τα είχαν προμηθευτεί και όλα δείχνουν ότι λόγω του covid-19 πάμε για Roland Garros χωρίς θεατές.

Την διαπίστωση αυτή εδραιώνει και η θέση του προέδρου της γαλλικής ομοσπονδίας τένις. Ο Μπερνάρ Γκιουντιτσέλι λέει μεταξύ άλλων στην Journal du Dimanche: «Δεν αποκλείουμε καμία επιλογή. Η διεξαγωγή του τουρνουά κεκλεισμένων των θυρών θα επιτρέψει σε μέρος του οικονομικού μοντέλου, της τηλεόρασης και των χορηγών να τρέξει. Και αυτό δεν θα πρέπει να το αγνοήσουμε».

Στο επόμενο διάστημα θα έχουμε οριστικές ανακοινώσεις όχι μόνο για το Roland Garros αλλά και για την τύχη της σεζόν και φυσικά για το US Open. Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο 12 φορές πρωταθλητής του Roland Garros Ράφα Ναδάλ πρόσφατα δήλωσε ότι δεν θα έχουμε αγώνες μέσα στο 2020.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα