Κορονοϊός: Ο τελευταίος νικητής του Roland Garros δουλεύει σε σούπερ μάρκετ (vid)

Αντώνης Πατσούρας
Κορονοϊός: Ο τελευταίος νικητής του Roland Garros δουλεύει σε σούπερ μάρκετ (vid)
O Κέβιν Κράβιετζ που πέρσι κατέκτησε το Roland Garros στο διπλό δουλεύει σε σούπερ μάρκετ στη Γερμανία.

Τον Ιούνιο του 2019 ο Κέβιν Κράβιετζ κατέκτησε το Roland Garros στο διπλό (μαζί με τον Andreas Mies). Λίγους μήνες αργότερα ο Γερμανός πρωταθλητής του τένις δουλεύει σε σούπερ μάρκετ.

Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος σε συνέντευξη του στο "Der Spiegel" στην εποχή του κορονοϊού, όπου το τένις έχει βάλει λουκέτο, εκείνος ξεκίνησε να δουλεύει σε σούπερ μάρκετ στο Μόναχο.

Ξεκίνησε δουλεύοντας στην είσοδο και ήταν επιφορτισμένος να ελέγχει την είσοδο και την έξοδο αλλά να απολυμαίνει και τα καρότσια ενώ σήμερα είναι στο τμήμα με τα τυριά και τα αλλαντικά και γεμίζει τα ... ράφια.

«Αυτή η εμπειρία με δίδαξε να έχω επιπλέον εκτίμηση σε αυτούς τους ανθρώπους. Οι συνάδελφοι εδώ σηκώνονται από τις 5 το πρωί, είναι στο κατάστημα στις 05:30 και γεμίζουν τα ράφια. Εγώ είχα την τύχη στη ζωή μου να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα», τονίζει και δηλώνει πως παίρνει 450 ευρώ την εβδομάδα για την δουλειά του.

Δεν το κάνει τόσο για το οικονομικό αλλά γιατί πάντα ήθελε να δουλέψει και δεν είχε τον χρόνο λόγω των ταξιδιών του σ' ολόκληρο τον κόσμο. Ο Γερμανός έχει πάρει άδεια από την κυβέρνηση για να κάνει 3-4 προπονήσεις την εβδομάδα ενώ όταν έχει χρόνο βάζει τα πατίνια του και κάνει βόλτες κοντά σ' ένα κανάλι που διασχίζει το Μόναχο.

Ο Κέβιν είναι γεννημένος το 1992 και είναι σήμερα στο Νο13 της παγκόσμιας κατάταξης στο διπλό. Από το τένις στην καριέρα του έχει κερδίσει 1.075,777 δολάρια σε διπλό και απλό.

Έχει φτάσει και ως το Νο7 του κόσμου. Εκτός από το Roland Garros του 2019 στο διπλό έχει κατακτήσει το New York Open αλλά και το European Open (Βέλγιο) επίσης τον περασμένο χρόνο.

Ξεκίνησε να παίζει τένις από 5 ετών και έχει ως ίνδαλμα τον Ρότζερ Φέντερερ. Είναι υποστηρικτής της Μπάγερν Μονάχου αλλά και των Ντάλας Μάβερικς.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα