Φέντερερ για Ναδάλ: Αν σκεφτόμουν να τον αποφύγω, δεν θα έπαιζα στο χώμα»

Gazzetta team
Φέντερερ για Ναδάλ: Αν σκεφτόμουν να τον αποφύγω, δεν θα έπαιζα στο χώμα»
O Ρότζερ Φέντερερ απέκλεισε τον Σταν Βαβρίνκα και στάθηκε στην μάχη του με τον Ράφα Ναδάλ στα ημιτελικά του Roland Garros.

Ο Ελβετός αρχικά ανέφερε: «Πάντα μπορεί να νικήσει κάποιος, αλλιώς δεν θα ερχόταν στο γήπεδο γιατί θα ξέραμε το αποτέλεσμα. Κάθε ματς πρέπει να παιχτεί, πριν κριθεί. Έτσι σκέφτονται όταν αντιμετωπίζουν τον Ράφα. Ξέρουν ότι θα είναι δύσκολο.΄Ομως όλα μπορούν να γίνουν. Μπορεί να έχει πρόβλημα. Μπορεί να είναι άρρωστος. Δεν ξέρεις. Μπορεί να παίζεις εξαιρετικά και εκείνος να ταλαιπωρείται».

Στη συνέχεια τόνισε«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω εναντίον του Ράφα, διότι αν θες να πετύχεις κάτι στο χώμα, θα πρέπει να κοντραριστείς με τον τον Ναδάλ. Το ήξερα όταν αποφάσισα να παίξω στο χώμα ότι κάποια στιγμή θα συμβεί. Αν είχα στο μυαλό μου να τον αποφύγω, τότε δεν θα έπρεπε να παίξω στο χώμα. Αυτή η νοοτροπία με βοήθησε να παίξω τόσο καλά μέχρι τώρα στο τουρνουά. Παλιά μισούσα να παίζω με αριστερόχειρα. Τώρα μου αρέσει, διότι είναι μια τεράστια πρόκληση να αγωνίζεσαι εναντίον τους. Και αυτός είναι ο καλύτερος με τον οποίο έχω παίξει. Ανυπομονώ»..

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα