Μπαουτίστα Αγκούτ για καραντίνα σε AO: «Είναι σαν φυλακή με Wi-Fi» (pic)

Gazzetta team
Μπαουτίστα Αγκούτ για καραντίνα σε AO: «Είναι σαν φυλακή με Wi-Fi» (pic)
O Ισπανός τενίστας Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ χαρακτήρισε "φυλακή" την καραντίνα στη Μελβούρνη και εάν συνεχεία ζήτησε συγνώμη από τους Αυστραλούς.

Πυρά από τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ για τους διοργανωτές του Australian Open όσο αφορά τις συνθήκες διαβίωσης στην καραντίνα σε ξενοδοχείο στη Μελβούρνη.

Ο Ισπανός τενίστας που μαζί με τον Ράφα Ναδάλ θα είναι δυο από τους εκπρόσωπους της Ισπανίας στο ATP Cup μιλώντας σε δημοσιογράφο από το Sport 5 του Ισραήλ σημείωσε:

«Είναι το ίδιο με φυλακή, αλλά με WiFi. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα από τένις και από προπονητικά γήπεδα, είναι ολοκληρωτική καταστροφή. Δεν είναι της Tennis Australia ευθύνη, αλλά της κυβέρνησης.

Μπορείς να γυμναστείς στο δωμάτιο αλλά δεν είναι το ίδιο. Νιώθω πολύ, πολύ σφιγμένος και δεν μπορώ να φανταστώ να μείνω δυο εβδομάδες εδώ. Είναι πολύ, πολύ δύσκολο. Θα πρέπει να δουλέψω πολύ πνευματικά».

Όλα αυτά τα είπε "εμπιστευτικά" αλλά δημοσιεύτηκε το video με την καταγγελία του και έτσι αποφάσισε μετά από το σάλο που ξέσπασε να απολογηθεί στους Αυστραλούς.

«Θέλω να απολογηθώ σε όλους όσοι προσβλήθηκαν από το βίντεο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα. Ήταν μια ιδιωτική συζήτηση εκτός πλαισίου, η οποία δυστυχώς δημοσιεύτηκε χωρίς τη συναίνεση μου.

Τόσο ο προπονητής μου, όσο και εγώ, ακολουθούμε τα πρωτόκολλα της αυστραλιανής κυβέρνησης και της Tennis Australia, ώστε να αποφύγουμε το ρίσκο και να εξασφαλίσουμε πως θα αγωνιστώ ξανά με ασφάλεια. Είναι δύσκολες εποχές για τους αθλητές και για την κοινωνία γενικά.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που κάνουν το τένις εφικτό και πάλι, όπως και εκείνους που μάχονται με τον covid-19 κάθε μέρα. Η διαχείριση με την οποία η Αυστραλία έχει καταφέρει να αποτρέψει τη διασπορά του ιού είναι αξιέπαινη», έγραψε ο Ισπανός.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα