Ο Τσιτσιπάς θα ήθελε να παίξει ξανά με Βαβρίνκα και Ναδάλ στα Grand Slam (vids)

Ο Στέφανος δηλώνει Χριστιανός Ορθόδοξος και αποκαλύπτει την ερώτηση που θα έκανε στον Χριστό.

Στην πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε στο Eurosport ο Στέφανος Τσιτσιπάς εκτός το ότι έβαλε την μητέρα του Τζούλια να φτιάξει live ελληνικό τζατζίκι μίλησε φυσικά και για τένις. 

Αφού αναφέρθηκε στην μαγική εμπειρία του Laver Cup όπου έπαιξε δίπλα στον Ναδάλ και τον Φέντερερ ρωτήθηκε ποιους αγώνες θα ήθελε να παίξει ξανά στην καριέρα του. 

Ο Έλληνας τενίστας διάλεξε τρεις. Ο πρώτος είναι ο ημιτελικός του Australian Open 2019 με τον Ναδάλ. Ο Στέφανος έχει αποκλείσει στον 4ο γύρο τον Φέντερερ αλλά στους "4" χάνει από τον Ισπανό. 

Άλλος ένας αγώνας είναι ο τελικός του 2018 πάλι με τον Ναδάλ στο Rogers Cup ενώ επιλέγει φυσικά κάτι που όλοι περίμεναν τον περσινό αγώνα με τον Σταν Βαβρίνκα στο Roland Garros. 

Είχε ηττηθεί στο... νήμα μετά από 5 ώρες, είχε κλάψει και είχε πει πως ήταν μεγάλο μάθημα. Ο Τσιτσιπάς ανέφερε και τον Πιτ Σάμπρας με τον οποίο θα ήθελε να παίξει και δήλωσε πως τον θαυμάζει από μικρός και λόγω του παιχνιδιού αλλά και της ελληνικής καταγωγής του. 

Επιπλέον κλήθηκε να κάνει μια ... ερώτηση στο Χριστό και είπε: «Είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος. Αν τον συναντούσα θα τον ρωτούσα ποιος είναι ο σκοπός σ' αυτό τον κόσμο, για ποιο λόγο βρισκόμαστε εδώ. Αν έχει τον έλεγχο στη λειτουργία της ζωής».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@stefanostsitsipas98 Talking tennis, family and good times..

A post shared by Eurosport (@eurosport) on