Φέντερερ: «Ελπίζω να επιστρέψω στη Μελβούρνη» (vid)

Gazzetta team
Φέντερερ: «Ελπίζω να επιστρέψω στη Μελβούρνη» (vid)
Οι δηλώσεις του Ρότζερ Φέντερερ μετά από τον χαμένο ημιτελικό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ευχαριστημένος από την παρουσία του στο Australian Open όχι όμως και από τον ημιτελικό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν ο Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Ελβετός τενίστας μίλησε στη συνέντευξη τύπου για όλα και τόνισε πως θα ήθελε να είναι στη Μελβούρνη και το 2020.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έκανα καλή προετοιμασία, δεν σκοπεύω να αποσυρθώ. Θα δούμε πώς θα πάει η χρονιά, πώς είναι τα πράγματα με την οικογένεια και θα το πάρουμε από εκεί. Σίγουρα ελπίζω να επιστρέψω. Πίστευα ότι θα μπορέσω να παίξω. Έκανα μαγνητική προχθές και όλα ήταν καλά.

Δεν πιέστηκα, δεν προπονήθηκα, πήρα ρεπό. Σήμερα το ξεκούρασα όσο γινόταν. Δεν είχα πόνο στα καθημερινά πράγματα. Αυτό ήταν θετικό μήνυμα. Και το πώς αισθάνθηκα στο πέμπτο με τον Σάντγκρεν ήταν ενθαρρυντικό. Πήρα τάιμ άουτ για να προλάβω περαιτέρω προβλήματα. Όταν μπήκα στο παιχνίδι, ένιωσα ότι θα το τελείωνα.

Στο τέλος της ημέρας είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πρέπει να είμαι χαρούμενος με αυτά που πέτυχα. Ήταν το μάξιμουμ που θα μπορούσα να πάρω, ειδικά μετά τα ματς με Μίλμαν και Σάντγκρεν. Σήμερα ήταν απαίσιο, να περάσω αυτό που πέρασα. Ωραία είσοδος, ωραίος αποχαιρετισμός, αλλά το ενδιάμεσο κάτι που θέλεις να ξεχάσεις διότι ξέρεις ότι είχες 3% πιθανότητα να κερδίσεις.

Πρέπει να το κυνηγήσεις. Ποτέ δεν ξέρεις. Όταν, όμως, βλέπεις ότι δεν μπορεί να γίνει, είναι δύσκολο. Είμαι χαρούμενος, συνολικά έπαιξα καλά. Ξέρω ότι μπορώ να παίξω καλύτερα. Μπορώ, ωστόσο, να παίξω και πολύ χειρότερα, με κανένα τουρνουά πριν. Νομίζω ότι ήταν πολύ καλό αποτέλεσμα».

  • Tags:
 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα