Τένις: Αποκλεισμός για Παπαμιχαήλ, η Γραμματικοπούλου πήρε τον «εμφύλιο» με την Παύλου

Τένις: Αποκλεισμός για Παπαμιχαήλ, η Γραμματικοπούλου πήρε τον «εμφύλιο» με την Παύλου
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου πέρασε σε 3 σετ το εμπόδιο της Παύλου στην Σλοβενία, την ώρα που η Δέσποινα Παπαμιχαήλ αποχαιρέτησε την Μπρέσια.

Εκτός προημιτελικών στο 60αρι τουρνουα στην Μπρέσια έμεινε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ.

Αν και ξεκίνησε καλά το παιχνίδι με την Ιουλία Χατούκα, ηττήθηκε με 2-0 σετ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Η τενίστρια από την Πρέβεζα άρχισε με break το ματς και βρέθηκε να έχει προβάδισμα με 4-1, αλλά στη συνέχεια η Ρωσίδα αντίπαλός της (που προέρχεται από τίτλο την περασμένη εβδομάδα) της πήρε πέντε συνεχόμενα game για να πάρει το σετ με 6-4, ενώ ακολούθησαν άλλα δύο κερδισμένα, που της έδωσαν προβάδισμα με 2-0.

Η Παπαμιχαήλ προσπάθησε να αντιδράσει, όμως η Χατούκα έκανε και δεύτερο break για να πάρει το σετ με 6-2 και μαζί και την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Η Γραμματικοπούλου στα προημιτελικά του Οσοτετς

Στο 40αρι του Οσοτετς στην Σλοβενία, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου κλήθηκε να παίξει με την Δέσποινα Παύλου στην φάση των «16». Χρειάστηκε τρία σετ και ανατροπή για να κερδίσει τον «εμφύλιο» (4-6, 6-1, 6-2) για να περάσει στην επόμενη φάση.

Στο πρώτο σετ έγιναν συνολικά πέντε break στην αρχή, αλλά η Παύλου στο 3-3 βρήκε το break που έκανε την… διαφορά, αφού κράτησε το σερβίς της στη συνέχεια και πήρε το σετ με 6-4. Στο δεύτερο η Γραμματικοπούλου, Νο2 στο ταμπλό του τουρνουά, με την εμπειρία της και με βελτιωμένα ποσοστά στο σερβίς, έφτασε εύκολα στην επικράτηση, οδηγώντας το ματς σε τρίτο σετ.

Κι εκεί κυριάρχησε της Παύλου και πέρασε στα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια από το ζευγάρι Ρούζιτς (Κροατία) - Μέντεζ (Αυστραλία).

 

Τελευταία Νέα