Σάκκαρη: «Η Μούτσοβα η δυσκολότερη παίκτρια που μπορούσε να τύχει σε πρώτο γύρο»

Η Μαρία Σάκκαρη υπογράφει αυτόγραφο σε πιτσιρικά
Ετοιμη ψυχολογικά η Μαρία Σάκκαρη για την δύσκολη πρεμιέρα της στο Roland Garros.

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες του αυριανού (28/5) πρώτου αγώνα, η Μαρία Σάκκαρη πάει κατάλληλα προετοιμασμένη στην πρεμιέρα της στο Roland Garros.

Η Ελληνίδα τενίστρια παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην οποία ξεκίνησε την τοποθέτησή της για την αυριανή της αντίπαλο, την Καρολίνα Μούτσοβα.

«Όλοι γνωρίζουμε ότι είχα μια πολύ δύσκολη κλήρωση, όσον αφορά τον 1ο γύρο. Είμαι όμως σίγουρη για τον εαυτό μου και πολύ θετική. Πρέπει να κερδίσεις αυτές τις παίκτριες, ώστε να κερδίσεις το τουρνουά. Οπότε είτε είναι στον 1ο γύρο, είτε στον 2ο, είτε στον 3ο, δεν έχει σημασία. Πρέπει να περάσω από αυτό, για να πάρω αυτοπεποίθηση και για τους επόμενους γύρους. Παίξαμε πέρσι εδώ, σε μια περίοδο που ήμουν σε ένα σκοτεινό μέρος ψυχικά. Δεν ήμουν καν κοντά σ' αυτό που νιώθω φέτος, ψυχικά, σωματικά, στο τένις μου, στα πάντα» ανέφερε η Σάκκαρη που φιλοδοξεί να έχει μία ανάλογη πορεία με αυτή του 2021 όταν κι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, αλλά και… έναν πόντο μακριά από τον τελικό.

«Σε σύγκριση με πέρυσι, υπάρχει τεράστια διαφορά, όσον αφορά την προετοιμασία μου στο τουρνουά. Θυμάμαι πέρσι πως ερχόμενη εδώ ήταν όλα φριχτά, φέτος υπάρχουν μόνο θετικά» είπε.
Οσον αφορά την Μούτσοβα, σχολίασε η Σάκκαρη: «Είναι πολύ καλή παίκτρια. Έχει αποκλείσει πολλά μεγάλα ονόματα στο παρελθόν και έχει παίξει κλειστούς αγώνες με όλες τις κορυφαίες παίκτριες. Είναι ίσως η δυσκολότερη αντίπαλη που θα μπορούσε να έχει κάποια στον 1ο γύρο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα