Σάκκαρη: Και επίσημα στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης

Newsroom
Σάκκαρη: Και επίσημα στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης
Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται σε νέο ρεκόρ καριέρας και το Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης και ετοιμάζεται για το τουρνουά στο Μαϊάμι.

Από το πρωί της Δευτέρας (21/3) η Μαρία Σάκκαρη φιγουράρει στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA και το ελληνικό τένις έχει τους δύο εκπροσώπους του στο top 5 του κόσμου, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να βρίσκεται στο No.5 της αντίστοιχης κατάταξης της ATP.

«Όταν το σκέφτομαι, δεν μπορώ να το πιστέψω. Αυτή τη στιγμή μόνο δυο κοπέλες είναι πάνω από εμένα στην κατάταξη. Απλά δεν μπορώ να το πιστέψω. Όλοι όσοι με ακολουθούν τα δυο τελευταία χρόνια, μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει αυτό για μένα. Νιώθω υπερήφανη για αυτό που έχουμε καταφέρει εγώ και ο Στέφανος για την πατρίδα μας, για το πώς η Ελλάδα μεγαλώνει και έχει δυο παίκτες σ' αυτές τις θέσεις των κατατάξεων. Είναι τεράστιο και είμαι περήφανη γι' αυτό», είπε η Σάκκαρη μετά την παρουσία της μέχρι τον τελικό του Indian Wells.

WTA Rankings
Το Top 10 στις γυναίκες

«Ήταν πολύ θετική εβδομάδα, κέρδισα καλές παίκτριες και ξεπέρασα τον εαυτό μου σε αρκετές περιπτώσεις. Η πίστη πως μπορώ να βρεθώ σε τέτοιες καταστάσεις ήταν το κλειδί για μένα. Φυσικά και είμαι απογοητευμένη από την ήττα στον τελικό, όμως, έχω πολλά θετικά να πάρω μαζί μου από εδώ» συμπλήρωσε η Ελληνίδα παίκτρια.

«Ο παράδεισος του τένις, θα έχεις πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου» πόσταρε στα social media αφήνοντας την Καλιφόρνια για τη Φλόριντα και τη νέα πρόκληση επί αμερικάνικου εδάφους, το 1000άρι τουρνουά στο Μαϊάμι, που αρχίζει στις 22 Μαρτίου. Η Σάκκαρη είναι No4 στο ταμπλό και έχει περάσει bye στο β' γύρο (φάση «64»).


 

Τελευταία Νέα