Η Κρις Εβερτ δίνει μάχη με τον καρκίνο

Newsroom
Η Κρις Εβερτ δίνει μάχη με τον καρκίνο
Η θρύλος του τένις, Κρις Εβερτ, έκανε γνωστό ότι ξεκινά χημειοθεραπείες καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο.

Μάχη με τον καρκίνο δίνει μία από τις σπουδαιότερες τενίστριες όλων των εποχών. Ο λόγος για την Κρις Εβερτ, η οποία έκανε γνωστό ότι διαγνώστηκε με καρκίνο στις ωοθήκες και έχει ξεκινήσει ήδη χημειοθεραπείες.

Η κάτοχος 18 Grand Slam τίτλων, σε δήλωσή της στο Twitter, έγραψε:

«Θέλω να μοιραστώ το πρώτο στάδιο της διάγνωσης του καρκίνου ωοθηκών και να βοηθήσω τον κόσμο. Νοιώθω τυχερή που το ανακάλυψα νωρίς ώστε να περιμένω θετικά αποτελέσματα από τις χημειοθεραπείες. Ευχαριστώ όσους σέβονται την ανάγκη μου να αφοσιωθώ στην υγεία μου και την θεραπεία μου. Θα με βλέπετε ορισμένες φορές να σχολιάζω στο ESPN το Australian Open».

Η 67χρονη Εβερτ έχει ιστορικό στην οικογένειά της, καθώς η νεότερη αδερφή της, Τζιν, πέθανε το 2020 σε ηλικία 62 ετών από την ίδια ασθένεια. Η Εβερτ μετά από εξετάσεις τον Οκτώβριο ότι κινδυνεύει και τον Δεκέμβριο διαγνώστηκε με καρκίνο. Ξεκίνησε το πρώτο από τα έξι στάδια χημειοθεραπείας που πρέπει να κάνει.

«Εχω ζήσει υπέροχη ζωή και τώρα έχω ορισμένες προκλήσεις μπροστά μου. Εχω την ηρεμία να γνωρίζω ότι η χημιοθεραπεία θα κάνει σίγουρο ότι ο καρκίνος δεν θα εμφανιστεί ξανά» σημείωσε.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τελευταία Νέα