Ο Μάρεϊ σε τελικό μετά από 27 μήνες

Newsroom
Ο Μάρεϊ σε τελικό μετά από 27 μήνες
Ο Αντι Μάρεϊ θα παλέψει για τον τίτλο στο Σίδνεϋ κόντρα στον Ασλάν Καράτσεφ.

Μετά από πολλές απογοητεύσεις και πρόωρους αποκλεισμούς σε όλο το 2020, ο Αντι Μάρεϊ επιστρέφει επιτέλους σε τελικό.

Ο Σκωτσέζος τενίστας επικράτησε του Ράιλι Οπέλκα στον ένα από τους δύο ημιτελικούς του Σίδνεϋ, με 2-1 σετ ( 6-7 (6), 6-4, 6-4) και αύριο το πρωί θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στον Ασλάν Καράτσεφ (κέρδισε τον Ντάνιελ Εβανς με 6-3, 6-7, 6-3).

O Μάρεϊ χρειάστηκε 2,5 ώρες για να κάμψει την αντίσταση του Αμερικανού και θα παίξει σε τελικό για πρώτη φορά απο τον Οκτώβριο του 2019 όταν και είχε κατακτήσει το 250αρι της Αμβέρσας.

Αυτός θα είναι ο 69ος τελικός στην καριέρα του και αν κατακτήσει το τρόπαιο θα φτάσει τα 47.

Μάρεϊ: «Δεν είναι καλό αυτό που γίνεται με τον Τζόκοβιτς»

Πάντως, μετά τον αγώνα ο Μάρεϊ ρωτήθηκε περισσότερο για τις εξελίξεις στο θέμα του Τζόκοβιτς, παρά για τον αγώνα του.

«Οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν τις επιλογές τους. Υπάρχουν όμως κάποιες φορές συνέπειες για τις επιλογές που κάνουμε. Η άποψη μου, αυτό που έχω δει, αυτό που έχω διαβάσει και έχω δει στα στοιχεία ειδικά πρόσφατα στο Ηνωμένο Βασίλειο και που μου είπε η κυρία που μου έκανε το τρίτο εμβόλιο, στο νοσοκομείο στο Κεντρικό Λονδίνο είναι ότι οι άνθρωποι που νοσηλεύονται με αναπνευστική βοήθεια και στις μονάδες εντατικής θεραπείας είναι οι ανεμβολίαστοι. Επομένως για εμένα έχει νόημα οι άνθρωποι να το κάνουν. Η κατάσταση δεν είναι καλή. Δεν θα κάτσω εδώ και να αρχίσω να κλωτσήσω τον Νόβακ ενώ αυτός είναι κάτω. Το είπα τις προάλλες δεν είναι καλή κατάσταση για κανέναν» είπε αρχικά.

«Είναι ατυχές ότι τέλειωσε με αυτόν τον τρόπο αυτή η κατάσταση και ποιος ξέρει; Δεν γνωρίζω ποια είναι η διαδικασία από δω και πέρα. Δεν γνωρίζω ποια διαδρομή θα ακολουθήσει, αν μπορεί να κάνει έφεση, πόσο θα πάρει για να εκδικαστεί και αν μπορεί να συνεχίσει να προπονείται ενώ η διαδικασία θα βρίσκεται σε εξέλιξη ή αν μπορεί να λάβει μέρος στη διοργάνωση. Δεν έχω ιδέα ποια είναι η διαδικασία. Φαίνεται ότι τράβηξε αρκετά έως τώρα και δεν είναι ωραίο για το τένις, δεν είναι ωραίο για το τουρνουά και δεν είναι ωραίο για τον Νόβακ» πρόσθεσε.

  • Tags:
 

Τελευταία Νέα