Τσιτσιπάς: «Στόχος μου τώρα είναι η Μελβούρνη»

Newsroom
Τσιτσιπάς: «Στόχος μου τώρα είναι η Μελβούρνη»
Το μυαλό στη Μελβούρνη και το Australian Open έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς όπως τόνισε και ο ίδιος μετά τον αγώνα με την Γεωργία για το ATP Cup.

Αναλυτικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέφερε σχετικά: «Δεν είχα την ευκαιρία να παίξω πολλούς αγώνες, είχα μόνο δυο μονά και ούτε καν δυο, ενάμιση, λιγότερο από ενάμιση! Δεν μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή. Πρέπει να παίξω λίγο παραπάνω τένις για να μπορώ να εκτιμήσω την κατάσταση. Στόχος μου τώρα είναι η Μελβούρνη».

Για τους αγώνες στο ATP Cup: «Στο μονό δεν περίμενα καθόλου να συμβεί κάτι τέτοιο, ήρθε από το πουθενά, και στα διπλά ήταν ένας απ' αυτούς τους αγώνες που γίνονται μια φορά στη χιλιετία! Ήμασταν πολύ άτυχοι, μπράβο στα παιδιά φυσικά γιατί προσπαθήσαν πάρα πολύ, πάλεψαν και τα έδωσαν όλα, έπαιζαν για τις ζωές τους θα έλεγα, με πάθος σε κάθε πόντο και πραγματικά έδωσαν το 110% μέσα στο γήπεδο. Μας έπιασαν λίγο αδιάβαστους, ένιωσα ότι δεν ήμασταν τόσο δεμένοι ομαδικά όσο αυτοί, το οποίο είναι κάτι που μπορούμε να πάρουμε, να δουλέψουμε και να αφοσιωθούμε λίγο παραπάνω σ' αυτό το κομμάτι.

Κατά τ' άλλα το απόλαυσα, έχουμε πολλά να δουλέψουμε με τον Μάικ στα διπλά, μπορούμε να χτίσουμε κάτι πολύ δυνατό στα διπλά και έχουμε τις δυνατότητες να παίξουμε καλό μονό και οι δυο, αυτό μπορεί να μας γυρίσει σε υπερδύναμη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα