Μεντβέντεφ: «Πρέπει να με βγάλει για φαγητό μετά από την πρόκριση ο Τζόκοβιτς»

Newsroom
Μεντβέντεφ: «Πρέπει να με βγάλει για φαγητό μετά από την πρόκριση ο Τζόκοβιτς»
Η Ρωσία απέκλεισε την Ισπανία και έστειλε την Σερβία ως 2η από τον όμιλο της στους "8" του Davis Cup. Μετά από αυτό ο Νόβακ Τζόκοβιτς χρωστάει ένα γεύμα στο Ντανίλ Μεντβέντεφ σύμφωνα με το Νο2 κόσμου.

Ενώ η Σερβία ήταν με το ένα... πόδι εκτός προημιτελικών στο Davis Cup η Ρωσία "πέταξε" εκτός την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία μέσα στη Μαδρίτη και έτσι πέρασε ως πρώτη από τον όμιλο της και έδωσε στους Σέρβους το τελευταίο εισιτήριο!

Η Ρωσία θα παίξει στις 2/12 με την Σουηδία και η Σερβία του Νόβακ Τζόκοβιτς με το Καζακστάν την 1η Δεκεμβρίου στη Μαδρίτη.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε πάντως πως μετά από αυτή την πρόκριση ο "Νόλε" του χρωστάει: «Κάποια μέρα, ο Νόβακ θα πρέπει να με βγάλει για φαγητό για το σημερινό».

Ακόμη ο Νο2 κόσμου αποκάλυψε πως μέλη της ομάδας της Σερβίας τους έστειλαν μηνύματα για "καλή επιτυχία" πριν το παιχνίδι με τους Ισπανούς: «Ήταν αστείο επειδή κατά τη διάρκεια του διπλού υπήρχαν μέλη της σερβικής ομάδας, δεν θα πω ποιοι, που μας έστειλαν μηνύματα στήριξης στα κινητά μας. Αυτό το φορμάτ ενθαρρύνει τέτοιες καταστάσεις, αλλά εμείς κοιτούσαμε να πάρουμε τη νίκη έτσι κι αλλιώς, ανεξάρτητα με το ποιος άλλος μπορεί να προκριθεί ή όχι».

@Photo credits: Twitter US Open

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα