Συνελήφθη προπονητής τένις για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων

Newsroom
Συνελήφθη προπονητής τένις για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων
Προπονητής στα βόρεια προάστια συνελήφθη από την αστυνομία μετά από καταγγελίες γονέων για σεξουαλική κακοποίηση σε ανήλικες τενίστριες.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο χώρο του τένις η είδηση ότι προπονητής της αντισφαίρισης φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά δύο ανήλικες αθλήτριές του, ηλικίας κάτω των 14 ετών. Ο προπονητής, συνελήφθη την Παρασκευή (5/11) ύστερα από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο 35χρονος προπονητής είναι κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η υπόθεση έγινε γνωστή ύστερα από την καταγγελία και τη μήνυση που υπέβαλλαν οι γονείς των κοριτσιών κατά του προπονητή στη ΓΑΔΑ και κατόπιν κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Οι ανήλικες κοπέλες φέρεται να εκμυστηρεύτηκαν στους γονείς τους τα όσα βίωσαν και σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να κατέθεσαν ότι κι άλλα ανήλικα κορίτσια έχουν βρεθεί στη θέση τους.

Πηγή: reader.gr

 

Τελευταία Νέα