Οι διακοπές του Κύργιου στις Μπαχάμες και η μη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς (pics)

Οι διακοπές του Κύργιου στις Μπαχάμες και η μη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς (pics)
Ο Νικ Κύργιος απολαμβάνει μαζί με την κοπέλα του τις διακοπές του στις Μπαχάμες και δεν έχει σκοπό να ταξιδέψει στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά στην Ατλάντα.

Μπορεί να έχει δηλωθεί στην ομάδα της Αυστραλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο αλλά εκείνος δεν σκοπεύει να ταξιδέψει στην Ιαπωνία.

Ο Νικ Κύργιος απολαμβάνει αυτή την περίοδο, μετά από την αναγκαστική απόσυρση του από το Wimbledon, στις Μπαχάμες μαζί με την κοπέλα του Κιάρα Πάσαρη και δείχνει να μην τον απασχολεί ιδιαίτερα το Ολυμπιακό τουρνουά.

νικ 1

Μάλιστα δημοσίευεσε στο Instagram και κάποιες σημειώσεις που κρατάει και έγραφε ότι επόμενος σταθμός του θα είναι το τουρνουά της Ατλάντα στις ΗΠΑ.

Το συγκεκριμένο τουρνουά έχει τοποθετηθεί στο διάστημα 26/7-1/8 και το Ολυμπιακό τουρνουά είναι στις 24/7-1/8.

νικ 2

Επίσημα δεν υπάρχει καμία τοποθέτηση αλλά σε δηλώσεις του ο Νικ σημείωσε ότι θα ήθελε να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά έχει ακούσει για "σκληρούς" περιορισμούς στους αθλητές, για απαγόρευση θεατών και δεν τον "καίει" να συμμετάσχει.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει. Πάντως δείχνει να είναι πολύ ερωτευμένος με την κοπέλα του.

νικ 3

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED