Η αφιέρωση και τα συγκινητικά λόγια του Μπιράγκι για τον Αστόρι (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Η αφιέρωση και τα συγκινητικά λόγια του Μπιράγκι για τον Αστόρι (pic)
Εν μέσω... απόλυτης τρέλας και έξαλλων πανηγυρισμών, ο Κριστιάνο Μπιράγκι δεν ξέχασε τον Ντάβιντε Αστόρι και του αφιέρωσε το λυτρωτικό γκολ που πέτυχε στο 1-0 της Ιταλίας επί της Πολωνίας, μιλώντας με λόγια καρδιάς για τον άλλοτε αρχηγό του στη Φιορεντίνα...

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ισπανία - Αγγλία! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο αδικοχαμένος Αστόρι, «έφυγε» προδομένος από την καρδιά του, όμως, όσοι συνυπήρξαν μαζί του και τον γνώρισαν, αρνούνται να τον ξεχάσουν.

Ο Κριστιάνο Μπιράγκι, αισθάνθηκε πως έχει πολλούς λόγους για να τον κρατήσει στην καρδιά του, αφού του οφείλει αρκετά από αυτά που έχει μάθει μέχρι σήμερα, από την κοινή τους παρουσία στους «βιόλα».

Σκοράροντας για πρώτη φορά με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ιταλίας, στο 92ο λεπτό της αναμέτρησης με την Πολωνία για το Nations League, ο Μπιράγκι σχημάτισε με τα δάχτυλά του τον αριθμό 13, τον οποίο φορούσε ο Αστόρι και λίγο μετά το δραματικό φινάλε του ματς, δήλωσε:

«Του οφείλω πολλά γι' αυτό που είμαι σήμερα. Η αρχηγία του στη Φιορεντίνα, με ωρίμασε ποδοσφαιρικά αλλά και σαν άνθρωπο. Το γεγονός πως βρίσκομαι στην ανδρική εθνική ομάδα της Ιταλίας το οφείλω και σε εκείνον. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην βελτίωσή μου. Φοράω τη φανέλα με το εθνόσημο γιατί άκουσα τα λόγια του.

Είναι πλέον κομμάτι μου. Τον κουβαλάω πάντοτε μέσα μου. Όλοι τον κρατάμε στην καρδιά μας. Ήμασταν τυχεροί όσοι καταφέραμε να παίξουμε δίπλα του...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα