Από τη Μπόλτον του 2011, μαζί στην Ισπανία το 2018 (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Από τη Μπόλτον του 2011, μαζί στην Ισπανία το 2018 (pics)
Οι Μάρκος Αλόνσο και Ροντρίγκο, βρέθηκαν ξανά μαζί σε αρχικό σχήμα ομάδας, για πρώτη φορά έπειτα από εφτά χρόνια! Η πορεία τους, φανέρωσε και την εξέλιξη που σημείωσαν στην καριέρα τους, αφού πλέον είναι βασικά στελέχη της εθνικής Ισπανίας.

Ο Ροντρίγκο Μορένο, για πολλά χρόνια πλέον στις τάξεις της Βαλένθια, σκόραρε το βράδυ του Σαββάτου στο «Γουέμπλεϊ» και πλέον έχει συμμετοχή σε τέσσερα τέρματα με τους «φούριας ρόχας» τις τελευταίες πέντε φορές που έχει ξεκινήσει στην 11άδα (3 γκολ και 1 ασίστ).

Γαλλία – Ολλανδία με Επιστροφή στοιχήμστος, αν ο Πογκμπά σημειώσει το πρώτο γκολ τυ αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Μάρκος Αλόνσο, βασικότατος και αναντικατάστατος στην Τσέλσι, πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στην αρχική σύνθεση της εθνικής ομάδας της πατρίδας του, 37 χρόνια και 167 ημέρες αφότου ο πατέρας του έκανε ντεμπούτο με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της Ιβηρικής χερσονήσου.

Οι δυο τους, βρέθηκαν ξανά μαζί σε 11άδα ομάδας, έπειτα από εφτά χρόνια! Την τελευταία φορά που παρατάχθηκαν στο γήπεδο στην έναρξη μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης και φορούσαν την ίδια φανέλα, ήταν το 2011, σε ματς της Μπόλτον με την Κορκ Σίτι, με τους «γουόντερερς» να παίρνουν νίκη με σκορ 2-0.

Ξανά μαζί, ξανά ενδεκαδάτοι, ξανά νικητές για την Ισπανία στο 2-1 επί της Αγγλίας στο Λονδίνο, στη νέα εποχή της εθνικής ομάδας υπό τις οδηγίες του Λουίς Ενρίκε...

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα