ΑΕΚ: Επίσημα στην Σέριφ Τιρασπόλ ο Αθανασιάδης (pic)

ΑΕΚ: Επίσημα στην Σέριφ Τιρασπόλ ο Αθανασιάδης (pic)

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Επίσημα στην Σέριφ Τιρασπόλ ο Αθανασιάδης (pic)

bet365

Ο Αθανασιάδης υπέγραψε στη Σέριφ Τιρασπόλ και ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του από την ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Gazzetta, για το δανεισμό του Γιώργου Αθανασιάδη στην Σέριφ Τιρασπόλ.

Στις 10/6, σας παρουσιάσαμε το θέμα και 8 μέρες μετά ο σύλλογος από τη Μολδαβία ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου τερματοφύλακα, καθότι ο ίδιος βρέθηκε στη χώρα και υπέγραψε τον ετήσιο δανεισμό του.

Ο Αθανασιάδης, μετρά με την ΑΕΚ 21 εμφανίσεις, ενώ προηγουμένως καθόταν κάτω από τα καρέ του Αστέρα όπου και έπαιξε σε 58 ματς, ενώ φόρεσε τα γάντια του Πανθρακικού, όπου και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα σε 62 ματς. Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί μακριά από την Ελλάδα.

H ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του Γιώργου Αθανασιάδη στην πρωταθλήτρια Μολδαβίας, Σερίφ Τιρασπόλ, με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα