Σε τι σημείο βρίσκεται η υπόθεση Ονιεκούρου

Σε τι σημείο βρίσκεται η υπόθεση Ονιεκούρου

Σε τι σημείο βρίσκεται η υπόθεση Ονιεκούρου

bet365

Ο Ονιεκούρου παραμένει στους βασικούς στόχους του Ολυμπιακού αλλά η υπόθεσή του έχει... δρόμο ενώ ο Ενκουντού δεν έχει φύγει από τη λίστα για τους εξτρέμ.

Ο Χένρι Ονιεκούρου συνεχίζει να είναι ένας παίκτης που θέλει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση στα... φτερά του. Από αρκετές πλευρές - και μαζί και αυτήν του παίκτη - προκύπτει ότι δεν υφίσταται προς το παρόν τουλάχιστον καμία τελική συμφωνία Μονακό - Ολυμπιακού αλλά μία αναμονή των Πειραιωτών για απάντηση από τους Μονεγάσκους στην κρούση τους για το πως μπορεί να αποκτήσουν τον Νιγηριανό μεσοεπιθετικό. Υπάρχει λοιπόν... δρόμος ακόμα για την περίπτωση αυτή.

Πάντως υπάρχει μία εκτίμηση πως Μονακό και Ολυμπιακός μπορούν να βρουν ένα κοινό σημείο πλεύσης για τον παίκτη. Ο Χένρι Ονιεκούρου από την άλλη προτιμά την Τουρκία επειδή έχει συνηθίσει εκεί όμως υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα.

Πρώτον δεν μπορεί να ξαναπάει δανεικός στη Γαλατά. Δεύτερον η τουρκική ομάδα με τα έως τώρα δείγματα γραφής δεν δίνει τα 4 και... κάτι εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει ενώ έχει εκλογές στις 19 Ιουνίου και μπορεί να αλλάξει και προπονητή. Ο ίδιος ο Ονιεκούρου θα ήθελε να περιμένει να δει εάν μπορεί να γίνει κάτι με Γαλατά και μετά να αξιολογήσει τις άλλες επιλογές του. Πάντως και ο Γάλλος Ενκουντού παραμένει μία περίπτωση εξτρέμ που δεν έχει ξεχάσει και θα ήθελε ο Ολυμπιακός και η οποία όμως έχει ιδιαίτερα και δύσκολα οικονομικά δεδομένα. Ο Ονιεκούρου θυμίζουμε κυρίως είναι αριστερός εξτρέμ και ο 26χρονος Γαλλοκαμερουνέζος επίσης κυρίως είναι αριστερός ακραίος επιθετικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα