Εξώδικο «Βγενό» σε Τζίγγερ

Εξώδικο «Βγενό» σε Τζίγγερ

Gazzetta team
Εξώδικο «Βγενό» σε Τζίγγερ

bet365

Ο Βγενόπουλος έστειλε εξώδικο στον Γ. Βαρδινογιάννη, του θυμίζει τα όσα αναφέρει το δικό του εξώδικο και τον καλεί να δώσει το παρών στην επόμενη ΓΣ της 8ης Μαΐου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday, ο Ανδρέας Βγενόπουλος έστειλε εξώδικο στον Γιάννη Βαρδινογιάννη το απόγευμα της Δευτέρας, με το οποίο τονίζει ότι η ΓΣ έκανε δεκτό το αίτημα του μεγαλομετόχου και τον καλεί στις 8 Μαΐου να δώσει το παρών στην ΓΣ των μετόχων και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για το γήπεδο του Βοτανικού, κατόπιν αιτήματος των μετόχων.

Ουσιαστικά, ο Βγενόπουλος απαντά στο εξώδικο του Τζίγκερ λίγες ώρες πριν την τελευταία ΓΣ, καθώς ο Μr. MIG έφερε το θέμα στους μετόχους και πλέον χαρακτηρίζει υποχρέωση του Γ. Βαρδινογιάννη να δώσει το παρών στην επόμενη ΓΣ και να αναφερθεί στο δεύτερο θέμα της ΓΣ για να δώσει τις εξηγήσεις του επίσημα και αναλυτικά γαι τα πεπραγμένα της ΓΗΠΕΛ.

Αναλυτικά, το εξώδικο του Ανδρέα Βγενόπουλου:
«Με τεράστια έκπληξη παραλάβαμε την από 17/4/12 εξώδικη δήλωση και διαμαρτυρία σας με την οποία «όσον αφορά τα πεπραγμένα της διοίκησης της ΓΗΠΕΛ, μας καλείτε επιτέλους να σταματήσουμε την κωλυσιεργία και τις άνευ περιεχομένου "προειδοποιήσεις" και να προβούμε σε αναλυτικό έλεγχο και να ζητήσουμε λογοδοσία για όλες τις πράξεις της διοίκησης». Δηλαδή αυτό που ζητάτε ποικιλοτρόπως εδώ και καιρό και δεν το κάνετε, μας ζητάτε να σας ζητήσουμε να το κάνετε!
Δεν είναι δυνατόν να διαφεύγει της προσοχής σας, ότι με απόφαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ είχε περιληφθεί ήδη στην ημερήσια διάταξη της Γ.Σ. της 9ης Μαρτίου ως θέμα το "project γηπέδου στον Βοτανικό", προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τον μελλοντικό χειρισμό του θέματος από την ΠΑΕ. Η λήψη απόφασης δεν κατέστη όμως δυνατή με αποκλειστική ευθύνη σας, αφού απουσιάζατε από τις εργασίες της συνέλευσης, τόσο ο πρώτος εξ υμών ως πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. της ΓΗΠΕΛ, όσο και ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η ενημέρωση της συνέλευσης για όλες τις πτυχές του θέματος, αλλά και γιατί ακόμη και ο εκπρόσωπός σας στη Γ.Σ., δήλωσε εξ αρχής ότι δεν θα συμμετέχετε και δεν θα ψηφίσετε τίποτα που να αφορά το γήπεδο.

Παρ' ότι λοιπόν είναι προφανές ότι είχατε ήδη μία ευκαιρία για επίσημη λογοδοσία, την οποία αποφύγατε, με μεγάλη ικανοποίηση αποδεχόμεθα το αίτημά σας και φυσικά σας ζητούμε για μία ακόμη φορά να λογοδοτήσετε.

Στα πλαίσια αυτά η Γ.Σ. της ΠΑΕ της 18ης Απριλίου, από την οποία απείχατε παρά τις επανειλημμένες προσκλήσεις τις οποίες σας απευθύναμε και στις οποίες σας υπενθυμίζαμε για πολλοστή φορά τις νομικές, πέραν των ηθικών, ευθύνες σας, αφού έλαβε γνώση της εξώδικης δήλωσης διαμαρτυρίας σας, επιδοκίμασε την πρόσκλησή σας να ζητηθεί λογοδοσία για τις πράξεις της διοίκησης της ΓΗΠΕΛ, και συμφώνησε ομόφωνα να προστεθεί στην ημερήσια διάταξη της μετ' αναβολήν Γ.Σ. της 8ης Μαρτίου 2012 το ακόλουθο θέμα: "Λογοδοσία του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη, πρώην προέδρου της ΓΗΠΕΛ, σχετικά με τα πεπραγμένα της εταιρείας κατόπιν σχετικής εξωδίκου προσκλήσεώς του".

Έχετε πλέον την υποχρέωση να παραστείτε στη Γ.Σ., η οποία ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή σας και να ενημερώσετε τους μετόχους επίσημα και αναλυτικά για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την ανέγερση του γηπέδου στον Βοτανικό χωρίς οποιεσδήποτε υπεκφυγές, οποιουδήποτε είδους.

Επειδή η λογοδοσία σας αυτή αποτελεί ομόφωνο αίτημα της Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και πάγιο και καθολικό αίτημα του Παναθηναϊκού κόσμου.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
Και με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ
Να παραστείτε στη μετ' αναβολήν Γ.Σ. της 8ης Μαΐου 2012, προκειμένου να αποδώσει ο πρώτος εξ υμών ως πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. λογοδοσία για τα πεπραγμένα της ΓΗΠΕΛ.
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σ' αυτούς που απευθύνεται προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες αντιγράφοντάς την ολόκληρη στις σχετικές εκθέσεις επιδόσεως που θα συντάξει».

SUPERLEAGUE NEWS FEED