Κίνηση αγάπης από Fentagin! (pics)

Κίνηση αγάπης από Fentagin! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Κίνηση αγάπης από Fentagin! (pics)

bet365

Το ανθρώπινό τους πρόσωπο δείχνουν οι Fentagin σε καιρούς που είναι δύσκολοι για την ελληνική κοινωνία, οργανώνοντας ένα χαριστικό παζάρι για τους άνεργους και τους άπορους ανθρώπους του Περιστερίου.

Σε τέτοιες μέρες μία πρωτοβουλία αγάπης, ένα ρούχο ή ένα πιάτο φαγητό μπορεί να κάνει την διαφορά. Μπορεί να δώσει ένα χαμόγελο σε έναν ταλαιπωρημένο και γεμάτο προβλήματα άνθρωπο.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ατρομήτου, οι Fentagin, θα κάνουν την Κυριακή 8 Απριλίου χαριστικό παζάρι. Ένα παζάρι που θα αρχίσει στις 11 το πρωί και θα διαρκέσει έως τις 4 το απόγευμα.

Σε αυτό θα χαριστούν ενδύματα σε φτωχούς και άνεργους πολίτες του Περιστερίου. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην κεντρική πλατεία Περιστερίου, μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα